VIDEO  TONI KAO BAKA Mladi nogometaš Zrinjskog golove postiže iz kornera

Škola nogometa HŠK Zrinjski, Toni Prskalo, HŠK Zrinjski kadeti
sportsport.ba

Mladi kadet HŠK Zrinjski Toni Prskalo oduševljava igrama za kategoriju Plemića koju vodi legendarni Mario Maka Ivanković.

Mladić koji je prošao školu Hajduka i kojem se predviđa lijepa igračka karijera svojim potezima protiv gradskog rivala Veleža i sarajevskog Željezničara podsjetio je na legendarnog Blaža Baku Sliškovića.

Protiv Veleža je Prskalo gol postigao iz "skraćenog kornera", onako kako je to Baka napravio protiv Sparte 1984. godine, ili kako je svojevremeno golove znao postizati i Niko Kranjčar.

Sadržaj se učitava...

No, kaže mladi nogometaš kako je prekide naučio od oca Marija koji je također igrao za Zrinjski, ali i GOŠK, Dubrovnik, Široki Brijeg, Brotnjo...

"To sam naučio od svoga oca. On je bio nogometaš kojega ljudi pamte po odličnom prekidu", kaže nam.

Sarajevskom Željezničaru jučer je pak gol "utrpao" direktno iz kornera, na način na koji je Slišković matirao Tomislava Ivkovića tadašnjeg vratara Crvene Zvezde.

Sadržaj se učitava...

Kaže kako mu je u Zrinjskom odlično.

"U momčadi mi je zaista sve odlično, svi se slažemo i svi smo kao jedan. Imamo jasan cilj, a to je titula. Želimo se upisati u povijest kluba kao jedina kadetska momčad koja je osvojila Premijer ligu BiH."

Za trenera Marija Maku Ivankovića ima samo riječi hvale.

"O njemu ne trebam puno govoriti. On je odličan trener i daje nam slobodu u igri. Imamo odlične treninge i mislim da je to ključ dobrih igara, kako momčadi, tako i mene samog."

Škola nogometa HŠK Zrinjski,Toni Prskalo,HŠK Zrinjski kadeti

Ne razmišlja puno o budućnosti.

"Ovdje mi je odlično. Omladinski pogon se podigao na višu razinu ove godine. Imam dosta ponuda, ali trenutno mi je najvažnije da sam fokusiran samo na Zrinjski. Samo da nastavimo s ovako dobrim igrama", rekao je mladi Toni Prskalo u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.