NAKON TEŠKE OPERACIJE Mladi Martin Bošković izašao iz bolnice

Stadion HŠK Zrinjski, Škola nogometa HŠK Zrinjski
Ilustracija/HŠK Zrinjski/Hercegovina.info

Na utakmici 3. kola kadetskog prvenstva BiH u Bijeljini došlo je do teške ozljede mladog nogometaša HŠK Zrinjski Martina Boškovića, koji je zbog težine ozljede prebačen je u Tuzlu gdje je brzom intervencijom tamošnjih liječnika doslovno spašen njegov život.

U toj teškoj večeri za igrača, njegovu obitelj i klub, mnogi sportski i zdravstveni djelatnici priskočili su u pomoć kako bi naš nogometaš dobio što bolju njegu.

Martin Bošković nakon teške operacije dobro se oporavlja i iz bolnice u Tuzli vratio je se u svoj dom, njegov oporavak olakšali su zdravstveni djelatnici bolnice u Tuzli gdje je boravio, igrači iz FK Slobode koji su mu poklonili dres svog kluba koji su potpisali svi prvotimci kluba s Tušnja i mnogi drugi koji su svojim porukama i pozivima pružali podršku našem igraču.

"Ovim putem HŠK „Zrinjski“ Mostar želi se zahvaliti svima njima, a posebno zdravstvenim djelatnicima bolnice u Tuzli i Bijeljini, Tuzlanskom nogometnom savezu i savezu RS-a, gosp. Veliboru Đuriću i gosp. Gradimiru Crnogorcu, nogometnim klubovima Radniku i Slobodi.

Našem Martinu Boškoviću želimo brz oporavak i povratak na teren gdje ga očekuju njegovi Zrinjevci, treneri i suigrači koji su pokazali zajedništvo u najtežim trenucima", priopćili su iz Škole nogometa HŠK Zrinjski.