NAKON OLIMPIKA Još jedan klub istupio iz Premijer lige BiH

HŠK Zrinjski - FK Krupa
Hercegovina.info

Nogometni klub Krupa je definitivno presjekao i odlučio da napusti premijerligaško natjecanje. Klupska uprava je zaključila kako nema financijskih mogućnosti ući u novu sezonu i da je najbolje odustati od najvišeg ranga natjecanja..

"Mi nismo u mogućnosti dalje financirati ovaj stupanj natjecanja. Treba dovesti neke nove igrače, krenuti s postavljanjem reflektora. To su investicije koje mi ne možemo da radimo i to smo rekli ljudima u savezu. Krupa nikada ništa nije uradila protuzakonito i neće. Igrače smo redovno plaćali, izmirivali porezne i druge obaveze. Nažalost dalje nismo mogli. Prema propisima na naše mjesto treba da dođe klub iz Republike Srpske. Je li je to Leotar, Zvijezda 09, ili netko treći ne znamo. Taj posao nije u našoj nadležnosti", istaknuo je predsjednik Krupe Dragoslav Ilić.

"Pričekat ćemo odluku Nogometnog saveza Republike Srpske u kojoj ćemo ligi igrati. Je li je to četvrti stupanj natjecanja ili neki drugi, vidjet ćemo. Spremni smo igrati Prvu ligu, ali ni to nije do nas. Što se igrača tiče, nikoga nećemo ostaviti na cjedilu i tjerati iz kluba. Tko bude želio otii imat će tu mogućnost. Nikome nećemo praviti smetnje, naše obaveze prema njima ćemo ispunjavati, a sigurno je da će mnogi željeti ići, zaključio je u razgovoru sportdc.net Dragoslav Ilić.

Podsjetimo, iz Premijer lige je ove sezone već istupio sarajevski Olimpik, no iz sasvim drui razloga. Oni su pak bili nezaodovljni suđenjem. U problemima je i Radnik koji je ostao bez uprave i nije poznata njiova sudbina za iduću sezonu.