Široki u sudačkoj nadoknadi ostao bez pobjede

Alen Jurilj
NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega u 25. kolu Premijer lige na Pecari su remizirali s Krupom odigravši susret rezultatom 2:2.

Strijelci za momčad Tonija Karačića bili su poljski napadač Zachara i Medić, dok su za goste pogađali Dujaković i Nikolić.

Igrala se 18. minuta kada gosti stižu do prednosti. Nakon jednog ubačaja najbolje se u šesnaestercu domaćih snašao Dujaković i pospremio loptu u mrežu Miškića za slavlje gostiju.

No, to slavlje je jako kratko trajalo. U 20. minuti Medić lijepo upošljava Zacharu koji pogađa mrežu gostiju i vraća stvari na početak. Rezultatom 1:1 se otišlo na odmor. 

U nastavku ponovno prva prijeti Krupa. U 55. minuti Veliku šansu je imao Vukmanović, ali na visini zadatka je Miškić koji to odlično spašava.

U 70. minuti Široki vodi i to nakon velike greške vratara gostiju. Medić je ubacio loptu, a ona Kolaku ispada iz ruku, i završava u mreži.

Taj rezultat je na semaforu stajao sve do sudačke nadoknade, a onda Nikolić postiže pogodak i donosi bod svojoj momčadi.

Ovim rezultatom Široki je sada na trećem mjestu s 45 bodova, dok je Krupa i dalje na posljednjem mjestu sa 16 osvojenih bodova. U sljedećem kolu Široki će na Pecari dočekati Velež, dok će Krupa ugostiti Slobodu.

Standings provided by SofaScore LiveScore