MILORAD LALE ZA HERCEGOVINA.INFO Nastavak prvenstva nema nikakve veze s Borcem, a Savez se ništa ne pita

Milorad Lale
Goran Surlan/ RAS Srbija

Danas se sastao Izvšni odbor NS RS, koji je raspravljao o datumu nastavka BHT Premijer lige. Donesena je odluka kako se s prvenstvom, što se tiče Saveza, može nastaviti početkom lipnja.

"Izvršni odbor je danas donio odluku, da se s prvenstvom krene 6. ili 7. lipnja, pod uvjetom da situacija s pandemijom bude dobra i ako se za to dobije suglasnost entitetskih vlasti. To je krajnji datum koji sve može zadovoljiti, kako bi se sve završilo do 2. kolovoza", kaže Čelnik Povjerenstva za natjecanje NSBiH Milorad Lale za hercegovina.info te dodaje. 

"Nogometni savez se ništa ne pita. Sve je do vladajućih i situacije s pandemijom. Kako čujem danas su se ponovno u Republici Srpskoj pojavili novi slučajevi zaraze."

Povlači se i teza kako je cijela priča oko nastavka prvenstva već završena, kako se isto neće nastaviti, a sve iz razloga jer to odgovara Borcu?

"Ma nema to nikakve veze s Borcem. Pravi se ta fama nepotrebno. Taj isti Borac je ispadao iz lige jer nije mogao dobiti licencu, a postojali su klubovi za koje je upitno jesu li imali licence", kazao je Milorad Lale u telefonskom razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.