SUSPENZIJA NIJE IZBJEGNUTA Zrinjski protiv Radnika pred praznim tribinama

HŠK Zrinjski stadion bijeli brijeg
hercegovina.info

Mostarski Zrinjski kao aktualni lider m:tel Premijer lige susret protiv bijeljinskog Radnika ipak će igrati bez gledatelja pred praznim tribinama. Žalba "Plemića" nije odobrena te će suspenziju ranije "zarađenu" morati ispoštovati u utakmici predviđenoj za vikend

"Žalbeno povjerenstvo Nogometnog saveza BiH odbacilo je žalbu HŠK Zrinjski i potvrdilo odluku Disciplinske komisije kojom je naš klub kažnjen odigravanjem jedne utakmice bez prisustva SP ektatori, dakle razgledanje će biti 23. kola m:tel Premijer lige BiH HŠK Zrinjski - FK Radnik, koja je na programu u subotu u 19 sati, igra se pred praznim tribinama stadiona HŠK Zrinjski", naveli su iz ovog kluba na svojim službenim stranicama.

Još ranije HŠK Zrinjski odlučio je iskoristiti pravo žalbe u propisanom roku, a o istoj je odlučivala Apelacijska komisija NS-a BiH koja je nakon žalbe HŠK Zrinjski ukinula prvotnu odluku Disciplinske komisije i istu vratila na ponovni postupak i odlučivanje. Zanimljivo, Zrinjski je zbog vremenskog razmaka žalbe i presude ipak mogao igrati tada pred publikom 21. kolo prvenstva protiv Radnika, a ždrijeb zadnjeg dijela natjecanja opet je spojio ova dva klub, no ovaj put i službeno bez gledatelja.

Prošli međusobni susret završio je visokom pobjedom Zrinjskog 4:1, a valja napomenuti kako je Radnik jedina momčad koja je ove godine pobijedila Zrinjski rezultatom 1:0 u Bijeljini.