MILETIĆ Lijepo je uvijek igrati ovdje, Juričić i ja smo posebno sretni

Luka Miletić
Hercegovina.info

Željezničar i Velež danas su na stadionu Bare u Čitluku odigrali prijateljski susret koji je završio bez pogodaka. U momčadi Željezničara danas su nastupila dva igrača koja su na ovom stadionu započela svoje prve nogometne korake, Luka Miletić i Luka Juričić

Miletić kaže kako je uvijek lijepo biti doma.

"Igrali smo protiv Čapljine ovdje prije nekoliko dana i danas protiv Veleža. Na Barama je uvijek jako dobro igrati i dobri su uvjeti. Posebno smo sretni ja i Luka (Juričić) što se igra u našem gradu na našem stadionu."

Noge su teške, slijedi mali predah.

"Završili smo prvi ciklus priprema. Prvi dio priprema u Međugorju je bio jako težak, najviše zbog vremena i kiše koja nam je otežavala rad i terene. Nakon utakmice vraćamo se u Sarajevo i imamo dva dana slobodno, pa u petak ponovno za Međugorje gdje ćemo ostati devet dana. Potom nam slijedi generalka sa Širokim Brijegom na Grbavici."

Jesen je kaže mogla biti i bolja.

"Imali smo dosta dobar početak i onda su uslijedili kiksevi na Grbavici protiv lošijih protivnika. Kraj polusezone smo završili također s dva nezgodna poraza. Nadamo se da ćemo u nastavak sezone ući s pobjedom u derbiju i da ćemo odigrati bolji proljetni dio."

No, borbu za titulu Miletić ne otpisuje.

"Ja se nadam da se možemo boriti za naslov. Ako pobijedimo Sarajevo bit će sve otvoreno u narednih četrnaest kola", rekao je Miletić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.