ČITLUČKI DVOJAC S GRBAVICE "Na plaži sam ga počeo učiti"

Luka Miletić Luka Juričić
Facebook

Dva imenjaka, dva prijatelja, dva Čitlučanina - Luka Miletić i Luka Juričić. Jedan u obrani čuva prilaz Željinom golu, drugi pak zadaje glavobolje protivničkim obranama. 

Prijatelji su od malih nogu. Njihovo prijateljstvo dokazuje i fotografija koju su i jedan i drugi podijelili na svojim društvenim mrežama. Kadar sličan onome iz 1998. godine, ponovili su ovih dana na stadionu Grbavica.

Miletić je malo statusom "bocnuo" svog prijatelja uz komentar: "Na plaži sam ga počeo učiti."

Luka Miletić Luka Juričić

Prve korake radili su u lokalnom Brotnju, a u omladinskim školama bili su u Zrinjskom odnosno Širokom. Putevi su ih vodili po brojnim klubovima Premijer lige BiH i HNL-a, da bi ove sezone ponovno zajedno zaigrali za istu momčad. 

Ozljede, operacije, padovi - ništa ih nije pokolebalo. I jedan i drugi u više su nam navrata rekli: "Samo nek' je zdravlja."

Zanimljivo između svih igrača Željezničara, upravo su njima dvojici Izraelci "potvrdili" koronu. Na sreću, testovi su se poslije pokazali lažnima.

Ustalili su se kod Amara Osima, a sada je sve na njima i na faktoru sreće da ostave dubok trag u klubu s Grbavice. Možda onakav kakav je svojevremeno ostavio njihov Brotnjak, legendarni Josip Čilić - Ćipa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.