LOVRIĆ VEĆ IMA NOVI KLUB Danko Šulenta veliki je gospodin, jednostavno nisam bio u planovima trenera

Dragan Lovrić
HŠK Zrinjski

Ni puna tri mjeseca pod Bijelim Brijegom nije se zadržao Splićanin Dragan Lovrić. Ovaj 24-godišnjak jučer je sporazumno raskinuo ugovor s klubom s Bijelog Brijega, a da nije upisao niti jednu službenu minutu.

Kako smo doznali Lovrić je već pronašao novi klub. Bit će to slovenska Mura. Tu informaciju iz Splita nam je danas potvrdio i sam nogometaš.

"Istina je. Upravo se spremam na put za Sloveniju. Sve sam dogovorio s Murom i to će biti moj novi klub."

Lovrić nam je rekao zašto je došlo do naglog rastanka sa Zrinjskim.

"Nema tu puno razgovora. Jednostavno nisam bio u planovima trenera. Pripreme sam odradio jako korektno, čak sam i postigao jedan gol, no, nije bilo dovoljno. Nisam bio ni u konkurenciji niti za jednu utakmicu, iako u nekima nije bilo trećeg stopera, odnosno zamjene te sam odlučio otići. Mislim da je ta odluka bila najbolja za obje strane. Ja idem igrati, a Zrinjski više na teretu neće imati igrača koji ne igra, tako da je odlično ispalo za obje strane", ističe Lovrić.

Kaže kako ga je oduševio direktor Zrinjskog Danko Šulenta.

"To je odličan čovjek, ispao je veliki gospodin, baš onako kako su mi pričali prije nego sam došao u Mostar. Sporazumni raskid smo dogovorili bez ikakvih problema i zaista imam samo riječi hvale za direktora Zrinjskog."

Kaže da je Mura vidjela kakav status ima u Zrinjskom.

"Njima se ozlijedio jako važan stoper i tražili su igrača na toj poziciji. Pratili su mene i saznali su da nisam u kombinacijama trenera u Zrinjskom i poslali su upit. Vrlo brzo smo se dogovorili. Nadam se da ću u Sloveniji pokazati što znam i da ću se izboriti za mjesto u momčadi", rekao je Lovrić u razgovoru iz Splita za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.