VIDEO  KAKO ĆE IH VUČIĆ SADA BRANITI Delije skandirale u slavu Rusije

KAKO ĆE IH VUČIĆ SADA BRANITI Delije skandirale u slavu Rusije
EPA/Screenshot/Twitter

U 25. kolu srpske Superlige Crvena Zvezda pobijedila na gostovanju Voždovac 3:0 i tako nastavila utrku s Partizanom. No, nogomet ponovno pada u drugi plan. Naime, najvatreniji navijači Zvezde popularne 'Delije', najodanije  pjevale su u slavu Rusije.

"Rusija, Srbija, Rusija, Srbija", orilo se za vrijeme utakmice s gostujuće tribine. 

Sadržaj se učitava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverznu koreografiju na derbiju protiv Partizana koja se igrala proteklog vikenda, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić branio je tezom da se radi o poruci Grobarima inspiriranom filmom ''Maratonci trče počasni krug''.

"Histeriju protiv naše zemlje možete vidjeti i na primjeru utakmice na Marakani. Netko prikaže Panteliju i Maratonce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čemu... Tako je bilo i o izmišljenom avionu koji ide po Petruševa, to je bilo u lažnoj vijesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine. Svi u regiji preuzimaju njihovu laž, iako to demantira predsjednica vlade", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se oglasio vezano za koreografiju pa dodao: "Baš ih briga što će Srbija patiti zbog njihove laži".

S obzirom na izbor ukrajinskih boja povezanih s grobljem i križevima, koreografija je ipak teško obranjiva.

Za današnje skandiranje Vučić ipak neće moći reći ništa.