VIDEO  KAKO ĆE IH VUČIĆ SADA BRANITI Delije skandirale u slavu Rusije

delije, crvena zvezda, Aleksandar Vučić, Hrvatska, Srbija, Svjetsko prvenstvo
EPA/Screenshot/Twitter

U 25. kolu srpske Superlige Crvena Zvezda pobijedila na gostovanju Voždovac 3:0 i tako nastavila utrku s Partizanom. No, nogomet ponovno pada u drugi plan. Naime, najvatreniji navijači Zvezde popularne 'Delije', najodanije  pjevale su u slavu Rusije.

"Rusija, Srbija, Rusija, Srbija", orilo se za vrijeme utakmice s gostujuće tribine. 

Sadržaj se učitava...

Kontroverznu koreografiju na derbiju protiv Partizana koja se igrala proteklog vikenda, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić branio je tezom da se radi o poruci Grobarima inspiriranom filmom ''Maratonci trče počasni krug''.

"Histeriju protiv naše zemlje možete vidjeti i na primjeru utakmice na Marakani. Netko prikaže Panteliju i Maratonce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čemu... Tako je bilo i o izmišljenom avionu koji ide po Petruševa, to je bilo u lažnoj vijesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine. Svi u regiji preuzimaju njihovu laž, iako to demantira predsjednica vlade", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se oglasio vezano za koreografiju pa dodao: "Baš ih briga što će Srbija patiti zbog njihove laži".

S obzirom na izbor ukrajinskih boja povezanih s grobljem i križevima, koreografija je ipak teško obranjiva.

Za današnje skandiranje Vučić ipak neće moći reći ništa.