HŠK POSUŠJE Nije Zdravko Mamić, ali u klub dolazi veliko pojačanje

HŠK Posušje stadion Mokri Dolac
HŠK Posušje

HŠK Posušje krenuo je s pripremama i slaganjem kadra i stručnog stožera za narednu sezonu, koju će klub s Mokrog Doca gotovo sigurno igrati u 1. ligi FBIH

Danima se već u Hercegovini pričalo o preuzimanju kluba od strane Zdravka Mamića, no sinoć su iz Posušja za hercegovina.info tu priču u potpunosti demantirali.

No, ako neće Zdravko Mamić, hoće Denis Ćorić. Od iduće sezone na klupi Plavo-bijelih sjedit će dugogodišnji član stručnog stožera NK Široki Brijeg potvrđeno je za hercegovina.info iz izvora bliskih klubu.

HŠK Posušje stadion Mokri Dolac

Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje

Nogometni stručnjak Denis Ćorić vodit će HŠK Posušje u novoj sezoni u kojoj će se nakon višegodišnjeg izbivanja klub s Mokrog doca natjecati u Prvoj federalnoj ligi. Ćorić…

Kako doznajemo dogovor je postignut, a ostaje samo službena objava o tome kako je Ćorić nasljednik Lea Sliškovića na klupi HŠK Posušje.

Kažimo kako je i sinoć održana telefonska sjednica upravnog odbora HŠK Posušje na kojoj su članovi uprave jednoglasno donijeli dvije nove odluke. Za novog šef omladinskog pogona HŠK Posušje izabran je Damir Ramljak Daca te je imenovan i novi direktor kluba Stipe Bešlić. Tako se klub nakon imenovanja novog tajnika Mate Stipića  pojačao i s novim direktorom i šefom omladinskog pogona.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.