PITALI SMO Preuzima li Zdravko Mamić HŠK Posušje?

PITALI SMO Preuzima li Zdravko Mamić HŠK Posušje?
Ilustracija/hercegovina.info

Ovih dana Hercegovina bruji o preuzimanju HŠK Posušja od strane Zdravka Mamića savjetnika nogometnog kluba Dinamo, koji već dvije i pol godine živi u Hercegovini. Sinoć je stigla i vijest kako se vode intenzivni pregovori između HŠK Posušje i Mamića. 

Odgovor smo danas potražili u klubu s Mokrog Doca.

"Nije istina. To su izmišljotine i te kafanske priče nemaju nikakve veze s HŠK Posušjem, možda je netko nešto pročitao, nekakvu prvotravanjsku šalu, pa nastavio priču. Ja o tome nemam nikakvih saznanja", kaže nam Mate Stipić tajnik kluba.

Posušje najvjerojatnije ulazi u 1. ligu FBiH, kakve su ambicije?

"Još nije stigla službena potvrda, no mislim da će i ona uskoro doći. Mi smo predali sve za licencu i samo čekamo odgovor. Što se tiče ambicija, cilj je nekoliko prvih sezona ostati u tom društvu, stabilizirati se i onda pokušati napraviti nešto više", rekao je za hercegovina.info tajnik HŠK Posušje Mate Stipić

Od dolaska Zdravka Mamića u Hercegovinu, u više navrata spominjalo se njegovo preuzimanje GOŠK-a iz Gabele i Širokog Brijega, a sada i HŠK Posušje. No, očito je da Zdravka Mamića zanima samo jedan klub, a to je onaj iz Maksimirske 128.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.