Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje

Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje
HŠK Posušje

Nogometni stručnjak Denis Ćorić vodit će HŠK Posušje u novoj sezoni u kojoj će se nakon višegodišnjeg izbivanja klub s Mokrog doca natjecati u Prvoj federalnoj ligi.

Ćorić, inače Širokobriježanin, vlasnik je i UEFA PRO licence, a njegov dosadašnji trenerski angažman najzapaženiji je bio u Širokom Brijegu.

  • Zadovoljstvo mi je i čast da mogu voditi klub kao što je HŠK Posušje. Dobro znamo da Posušje ima veliku sportsku tradiciju i stoga mi je posebno drago da se Posušje vratilo u Prvu federalnu ligu gdje mu je i mjesto, jer ovaj grad i ovaj klub to zaslužuju. Što se tiče prvenstva, cilj nam je ostati u tom društvu i tu se afirmirati, a sve ostalo će doći kao nagrada - izjavio je novi trener HŠK Posušje.
  •  

Sadržaj se učitava...

Ćorić je u igračkoj karijeri, osim za NK Široki, nastupao i za HŠK Zrinjski, HNK Brotnjo, a karijeru je završio u metkovskoj Neretvi.

Kroz trenerski staž na Pecari, Ćorić je asistirao Goranu Sabliću, Borisu Paviću i Goci Sedloskom, a dva puta je obnašao dužnost glavnog trenera Širokog Brijega.