HRVOJE MILIČEVIĆ Sarajevo i Zrinjski spremni su za oba trofeja, a mogao bih zaigrati za BiH

Hrvoje Miličević
FK Sarajevo

Nogometaši HŠK Zrinjski sutra će od 18:30 minuta na Koševu igrati četvrtfinalnu utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva. Igrači Sergeja Jakirovića upravo su prije četiri dana svladali istog protivnika u prvenstvenom srazu. Nastojat će Plemići ponoviti odličnu igru i sutra, no nešto će se pitati i domaćina.

Važnu kariku u redovima Bordo momčadi igra i Hrvoje Miličević koji je karijeru upravo započeo u Zrinjskom.

"Obje ekipe tražit će sutra prolazak u polufinale. Mislim da su i Sarajevo Zrinjski spremni na borbu za oba trofeja. Vidjet ćemo što će mijenjati treneri za sutra. Očekujem dobru utakmicu, dva dobra protivnika", kaže Miličević.

Sutra će pak biti spremniji.

"Zrinjski je zasluženo slavio. Malo su nas iznenadili, izašli su s visokim presingom i na kraju su pobijedili. Sigurno je da kada igraš s jednom ekipom u svega nekoliko dana da se možeš malo bolje spremiti za nešto što nisi očekivao. Dobro se poznajemo, a hoće li sutra netko ponovno iznenaditi vidjet ćemo."

U medijima se ovih dana spominje kako je Miličević koji je nekoć igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske skrenuo pažnju na sebe izbornika BiH Ivayla Peteva.

"Pročitao sam i ja te neke tekstove o tome, ali do mene za sada nikakva informacija nije došla. Ukoliko bi došlo do toga, tu bi se trebalo mijenjati sportsko državljanstvo što bi Savez trebao napraviti. Što se mene tiče ja bih nastupao i za BiH", rekao je Miličević za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.