HRVOJE MILIČEVIĆ "Nedostaje im najbolji igrač, ali ne smijemo ih podcijeniti"

BiH Island
NS BiH

Odličnu utakmicu sinoć su na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo odigrali reprezentativci BiH. Izabranici Faruka Hadžibegića svladali su Island s uvjerljivih 3:0, iako je momčad bila u pomlađenom sastavu budući da nije bilo; Edina Džeke, Miralema Pjanića, Seada Kolašinca...

No, oni koji su dobili priliku sjajno su je iskoristili. Rade Krunić i Amar Dedić nosili su Zmajeve do pobjede. Jedan od onih koji je odigrao jako dobru partiju svakako je i Hrvoje Miličević.

"Mislim da je cijela ekipa odigrala jako dobro. Poveli smo ranim pogotkom Krunića, što nam je dalo vjetar u leđa da odigramo još bolju utakmicu. Mislim da se drugim pogotkom "voda okrenula na naš mlin" i da je sve nakon toga išlo svojim tijekom", kaže Miličević-

Pobjeda u Slovačkoj korak bila bi kao iz snova.

"Možemo biti sretni s ova tri boda i idemo u Slovačku po nova tri s kojima bi fantastično otvorili kvalifikacije."

Slovaci su sinoć neočekivano remizirali na domaćem terenu s Luksemburgom odigravši utakmicu bez pogodaka.

"Sigurno je da otvaranje nije lako. Slovačka je sigurno računala na sva tri boda, a ne samo jedan. Ne smijemo ih podcijeniti, moramo odigrati ozbiljnu utakmicu", ističe Miličević.

Neće biti najboljeg Slovaka Milana Skrinara, ali...

"Iskreno, ne poznajem najbolje Slovačku. Imaju nekoliko zvijezda, Skriniar je najbolji igrač, a on neće igrati. Tu je Lubotka iz Napolija i koji također jedan od najboljih. Kroz analize ćemo ih bolje upoznati".

Iako je još rano za takve najave, pobjeda u Slovačkoj otvara vrata Europskog prvenstva.

"Ukoliko bi pobijedili napravili bi veliki korak za odlazak na EURO iako ima poslije Slovačke još osam kola", rekao je Miličević.

Kažimo i to kako su reprezentativci BiH već danas nastavili s treninzima i "akcijom Slovačka", a briga za izbornika Hadžibegića svakako je što Edin Džeko i Sead Kolašinac nisu ni danas trenirali s ostatkom ekipe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.