BIJELI BUKET S CRVENOM LENTOM Mladi Plemići sjetili se svog kapetana Luke i njegove sestre Lane

Luka Lovrić Lana Lovrić
Instagram

Tri godine je prošlo od velike tragedije koja je potresla Mostar, Bosnu i Hercegovinu ali i cijelu regiju. U padu aviona 13. svibnja 2017. godine, koji se srušio između Heliodroma i novog zatvora u Jasenici, život je izgubilo pet osoba. 

Poginuo je pilot Ivan Karačić, mladić Muhamed Sipović, dječak Arman Hadžiomerović, te brat i sestra Luka i Lana Lovrić.

Tragedija se dogodila za vrijeme manifestacije "Dani otvorenih vrata" - "Let iznad Mostara".

Najmlađi od njih bio je mladi nogometaš Zrinjskog, kapetan onih najmlađih Plemića, Luka Lovrić. Upravo su se svog kapetana danas sjetili polaznici Škole nogometa HŠK Zrinjski, koji su na grob Luke i njegove sestre Lane donijeli cvijeće i zapalili svijeće. Poseban je bio jedan bijeli buket s crvenom lentom.

Sadržaj se učitava...

"Na današnji dan prije točno tri godine prerano nas je napustio naš Luka Lovrić kapetan u mlađim kategorijama HŠK Zrinjski. Predstavnici N.Š. HŠK Zrinjski danas su položili cvijeće i upalili svijeće na grobu Luke i Lane Lovrić. Nogometna Škola HŠK Zrinjski u suradnji s Arena Sport Centrom planirala je organizirati nogometni turnir u sjećanje na Luku Lovrića, ali zbog novonastale situacije turnir je prolongiran", poručili su iz Škole nogometa HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.