BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 7,48

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

PORTO - ACADEMICA: 1 = 1,14

CELTIC - ST. JOHNSTONE: 1 = 1,22

METALURG DONETSK - ŠAHTAR DONJECK: 2 = 1,15

LEVANTE - REAL MADRID: 2 = 1,26

ATALANTA - INTER: 2 = 2,28

ASTON VILLA - MANCHESTER UNITED: 2 = 1,48

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 7,48.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 7,48 eura.

PORTO - ACADEMICA: 1 = 1,14

Porto ove sezone ne zna za poraz, osigurali su prolazak dalje u Ligi prvaka i sada se mogu potpuno posvetiti domaćem prvenstvu gdje im Benfica puše za vrat. Jackson Martinez u sve je boljoj pucačkoj formi i praktički ne prođe utakmica na kojoj Kolumbijac ne zabije. Međutim, nije samo 26-godišnji napadač opasnost po suparnike, Silvestre Varela sjajnim udarcima iz daljine zna razbiti protivničke obrane, a tu su još James Rodriguez, Lucho Gonzales, a sve njih povezuje Joao Moutinho. Academica je sljedeći gost Dragaoa, momčad iz Coimbre izmijenila je totalno sastav u odnosu na prošlu sezonu, međutim, ne ide im najbolje, samo jedna pobjeda u osam kola i čak pet remija pokazuju da se momčad još nije uigrala. U Portu im se ne piše dobro, jer su i inače loše prolazili, u 15 gostovanja, samo su dva puta osvojili bod, doduše, posljednji put bilo je to u ožujku ove godine.

CELTIC - ST. JOHNSTONE: 1 = 1,22

Niti najveći optimisti nisu mogli pretpostaviti da će Celtic protekle srijede srušiti Barcelonu. Škotska momčad fanatičnom je borbom porazila je najskuplju momčad svijeta još jednom pokazavši da je nogomet čarobna igra u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolji. Celtic ove sezone ima problema u škotskom prvenstvu, izbacivanjem Rangersa iz lige izgubili su najvećeg rivala i ne mogu se na to priviknuti. Celtic je vodeći, ali bodovno poravnat prati ga Hibernian, a niti ostala pratnja nije daleko. Jedna od momčad koja bi mogla završiti pri vrhu jest njihov nedjeljni gost. St. Johnstone trenutačno je peti, ali samo tri boda iza lidera, kojeg su već porazili ove sezone. Nije to bio jedini sraz ove dvije momčadi, 45 dana kasnije Celtic je izbacio Sti. Johnstone iz Liga kupa, bilo je čak 5:0, ali u nedjelju bi Neil Lennon bio zadovoljan i minimalnim trijumfom i ostankom na vrhu redoslijeda.

METALURG DONETSK - ŠAHTAR DONJECK: 2 = 1,15

Godine ulaganja i nadograđivanja momčad pokazali su se pravim putem za Šahtar. Narančasti iz Donjecka postali su momčad pred kojima i velikani moraju drhtati. Osjetili su to i Juventus i Chelsea, potonji se u srijedu izvukao iz ponora poraza, ni sami ne znajući kako su ga izbjegli. Šahtar je potpuno nadigrao europskog prvaka, ali vratar Pjatov bio je najslabija karika momčadi i odveo ju je u nezasluženi poraz. No, u prvenstvu Ukrajine niti on ne može poremetiti pobjednički niz Rudara koji ove sezone imaju svih 14 pobjeda, ukupno s prošlom sezonom imaju čak 23 trijumfa u nizu, posljednji koji je izbjegao poraz bio je Dnjipro, sada već dalekog 4. ožujka ove godine. Ove nedjelje ne gostuju daleko, sljedeći im je suparnik gradski rival Metalurg, momčad koja je u 21 međusobnom okršaju slavila samo jednom uz dva remija. Teško će tu negativnu statistiku poboljšati protiv Darija Srne i brazilskih mu kolega.

LEVANTE - REAL MADRID: 2 = 1,26

Ne, nije to Real iz prošle sezone kada su rušili sve prepreke pred sobom i osvojili prvenstvo s točno 100 boda, usput zabivši čak 121 gol. Prošle sezone su tako izgubili svega 14 bodova u 38 kola, a ove već 10 u 10 kola. Ni u Europi im ne ide, izvukli su se protiv Manchester Cityja, preokrenuli u završnici i pobijedili, proteklog utorka su, pak, na svom stadionu jedva došli do boda protiv dortmundske Borussije koja ih je, posebno u prvom dijelu, nadigrala. No, trenutak genijalnosti Mesuta Özila bio je dostatan za izjednačujući pogodak u završnici susreta. Jose Mourinho još nije našao sastav koji će rušiti suparnike poput čunjeva, i kada pobjeđuju to ne izgleda previše impresivno. Kao da igraju u dvije brzine niže. Ponekad im je to dovoljno za uvjerljiv trijumf, kao što je to bilo protiv Zaragoze, ali protiv Levantea će im trebati nešto više. Uostalom prošle su sezone poraženi baš u Valenciji i to je jedan od dva poraza koje su doživjeli protekle sezone. Levante je i ove dobar, osvojili su samo tri boda manje od Reala. No, vrijeme je da Mourinhova momčad iskaže ogroman potencijal, inače bi sezona mogla biti ubrzo gotova.

ATALANTA - INTER: 2 = 2,28

Kada ih je Hajduk porazio na San Siru, mnogi su pomislili da će ovo biti sezona mučenja za Inter. Međutim, Andrea Stammacioni, mladi trener Nerazzurra, posložio je momčad i kako sezona odmiče igraju sve bolje, a vrhunac se dogodio prošle subote kada su prekinuli sjajan niz Juventusa od 49 utakmica bez poraza. Posebno su impresivni na gostovanjima, do sada su ostvarili svih šest pobjeda. U Bergamu im neće biti lagano, gubili su tamo i kada su bili najjači, međutim, ova momčad ima svježinu, a što je najvažnije i vratila se želja za trijumfima. Atalanti je i ove sezone prvi cilj što prije prebrinuti brige oko ostanka, a potom dohvatiti što višu poziciju. Za sada im ide po planu, ali dva, tri negativna rezultata vraća ih u neizvjesnu borbu za goli život. Ovakve su im utakmice najlakše, većina ih je prekrižila, a sve što uhvate bit će samo plus. No, s ovakvim Interom će teško doći do ičega.

ASTON VILLA - MANCHESTER UNITED: 2 = 1,48

Nema tu puno spora, Crveni vragovi i ove sezone su u lovu na titulu prvaka, a Aston Villa, klub velike tradicije, opet će se boriti za ostanak. Manchester United možda ne izgleda više tako moćno kao nekoć, ali Alex Ferguson ima momčad koja je favoriti protiv većine engleskih sastava. Aston Villa ima velikih problema s efikasnošću, samo osam pogodaka u 10 kola mizeran je učinak momčadi koju vodi Paul Lambert, negdašnji igrač Borussije D. s kojom je osvojio i naslov prvaka Europe. Pobjeda u prošlom kolu protiv Sunderlanda malo im je olakšao situaciju, ali protiv Fergusonovih nogometaša ostat će kratkih rukava. Gosti će zaigrati bez Vidića, Jonesa i Kagawe, a domaćin bez N'Zogbie, Dunnea i Gardnera.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.