BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 5,88

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

FENERBAHČE - KARDEMIR: 1 = 1,33

ELGIN - RANGERS: 2 = 1,21

NAC BREDA - PSV: 2 = 1,31

MALAGA - REAL MADRID: 2 = 1,54

INTER - GENOA: 1 = 1,33

CHELSEA - ASTON VILLA: 1 = 1,24

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 5,88.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 58,80 eura.

FENERBAHČE - KARDEMIR: 1 = 1,33

Fenerbahče je izgubio jedinu utakmicu koju nije smio, proteklog su vikenda pokleknuli kod Galatasaraya i sada najveći rival ima velikih pet bodova prednosti. Preko tjedna malo su isprali gorak okus u ustima pobjedom nad Sivasporom u Kupu, ali navijači traže titulu prvaka i ona je prioritet momčadi u kojoj igraju brojni turski reprezentativci ojačani s internacionalcima poput Raula Meirelesa, Miroslava Stocha, Miloša Krasića, Dirka Kuyta i drugih. Na papiru izgleda to dosta moćno, ali na travnjaku još ne. Ovaj vikend su domaćini dragom gostu Kardemiru, u sva četiri domaća susreta uspjeli su ih svladati. Gosti su solidna momčad predvođena poznatim HNL licima, Vjekoslavom Tomićem na vratima, Anthony Šerićem na boku, a vezom šefuje Florian Cernat, negdašnji hajdukovac. Sve to neće biti dovoljno za ugroziti Fener.

ELGIN - RANGERS: 2 = 1,21

Jedno od najvećih imena otočkog, ali i europskog nogometa Glasgow Rangers zbog financijskog sloma završio je u četvrtoj ligi. Većina igrača napustila je klub, no jezgra je ostala i Rangersi sigurno koračaju prema trećoj ligi. Najbliži pratitelj im je Elgin, koji zaostaje šest bodova, a upravo će k njemu ovog vikenda. Već su se sučelili dva puta ove sezone, Rangersi su u obje utakmice bili uvjerljivi, prvo su slavili 5:1 u prvenstvu, a nedavno su u Kupu bili bolji sa 3:0. Sve to sugerira da će se pohod momčadi Allya McCoista nastaviti i kod suparnika koji bi im trebao biti najteži, barem po dosadašnjim rezultatima u prvenstvu. Rangersi su posljednjih sedam utakmica dobili, poraz su doživjeli od Invernesa u Liga kupu, a posljednji prvenstveni poraz doživjeli su 6. listopada. Sve dakle govorio njima u korist i bilo bi veliko čudo da gosti ne ostvare novu pobjedu.

NAC BREDA - PSV: 2 = 1,31

Eredivisie i dalje plijeni totalnom neizvjesnošću. Iz kola u kolu situacija na vrhu je sve kompliciranija, pet momčadi stisnulo se u tri boda, a trenutačno vodeći je PSV, ali samo zbog bolje gol-razlike od Twentea. Proteklo su kolo kiksali kod NEC-a, sada gostuju kod NAC-a koji je objektivno mnogo slabiji i od PSV-a, ali i NEC-a pa bi se momčad koju vodi negdašnji izbornik Nizozemske i Rusije Dick Advocaat, trebala vratiti na pobjednički kolosijek. Zanimljivo je statistika gostovanja PSV-a u Bredi, domaćin dominira u posljednjih šest godina, dva remija i četiri sigurne pobjede ostvario je NAC, pa je oprez sigurno prisutan kod gostiju. Posljednji trijumf PSV je ostvario 4. studenoga 2006. i sada žele prekinuti taj crni niz, no Advocaat se našao u problemima s brojim ozljedama, šestorica su mu van pogona, pa će morati nešto iskemijati. Domaći su više-manje kompletni, jedini će izostati Zonneveld.

MALAGA - REAL MADRID: 2 = 1,54

Prvenstvo je gotovo, izrekao je to Jose Mourinho nakon što je njegova momčad prosula još dva boda i to doma protiv ove sezone neuvjerljivog Espanyola. Barcelona je odmaknula na ogromnih 13 bodova prednosti i nitko više ne vjeruje u preokret. Međutim, Real je ove sezone odigrao nekoliko dobrih i vrlo dobrih utakmica, zanimljivo sve protiv momčadi koje su pri vrhu. Uostalom jedini su ostali neporaženi kod Barce, Atletico su doma riješili bez problema, pa bismo ih slijedom logike i u Malagi mogli vidjeti u kraljevskom izdanju. Malaga je osvježenje, prošle su godine išli na pogon petro-dolara, kojih zapravo i nije bilo, pa je nekolicina najboljih igrača prodano kako bi se popunile rupe u blagajni. To se nije osjetilo na rezultatu, Malaga je i u prvenstvu, a napose u Ligi prvaka odlična i bilježi rezultate iznad očekivanja. Ipak, više smo skloni vjerovati da će se zvijezde Reala udostojiti 'doći' na utakmicu i da će je riješiti u svoju korist.

INTER - GENOA: 1 = 1,33

Neobičan je termin utakmice Intera i Genoe, subota u 12.30. Talijani na sve načine pokušavaju vratiti dignitet Serie A, koja godinama gubi gledateljstvo, ali kriza je uzela danak i talijanski je nogomet trenutačno u krizi, ne mogu pratiti najbolje u Europi. Inter je prije dvije i pol godine pokorio cijeli kontinent, na kraju 2010. i svijet, ali od tada traje njihov pad. Šampionska momčad se osula, na sceni su neki novi klinci, kojima nedostaje konstante, ali i mrvicu kvalitete. Ipak, u talijanskim okvirima to je moćna momčad, vidjelo se u trenutku kada su prekinuli Juventusov niz neporaženosti, međutim, ne mogu ući u seriju uspjeha, pa sada već zaostaju za Starom damom sedam bodova. Pobjeda nad Genoom stoga je imperativ, a to i ne bi trebao biti težak zadatak jer su gosti u očajnoj formi što najbolje govori njihova pozicija na ljestvici, zauzimaju pretposljednje mjesto sa svega 13 bodova.

CHELSEA - ASTON VILLA: 1 = 1,24

Rafa Benitez dočekan je na nož od navijača Chelseaja, a ni rezultati mu baš ne idu u korist. Najnoviji poraz stigao je u finalu svjetskog klupskog prvenstva, Corinthians je bio bolji i uzeo veliki trofej, a veliki krivac što je tomu tako je Fernando Torres. Nekoć ponajbolji svjetski napadač od dolaska u Chelsea potpuno je neprepoznatljiv. Upravo je kod Beniteza igrao daleko najbolji nogomet u karijeri, ali tada su obojica bili članovi Liverpoola. Nakon što su ispali iz Lige prvaka, jedini pravi cilj je lov na odbjegli manchesterski dvojac. Chelsea ima utakmicu manje, ali i 13 bodova minusa u odnosu na vodeći United, pa im je prostor za posrtaj vrlo skučen, praktički ne postoji. Aston Villa je posljednjih šest kola neporažena, ali su zbog očajnog starta još uvijek bliži začelju nego sredini ljestvice. Proteklo kolo šokirali su Anfield, teško da će to ponoviti i na Stamfordu Brigdeu, Benitezu i Torresu unatoč.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Internet kladionica Betadria.com predstavila je novi izgled svojih stranica i upotpunila je ponudu sa puno novih bonusa za korisnike.