BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 6,56

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

OSIJEK - DINAMO ZAGREB: 2 = 1,68

FENERBAHCE - BÜYÜKSEHYR BLD. SPOR: 1 = 1,37

KILMARNOCK - CELTIC: 2 = 1,30

LOKOMOTIV MOSKVA - VOLGA NIZHNY NOVGOROD: 1 = 1,33

AJAX - GRONINGEN: 1 = 1,22

AUGSBURG - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,23

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 6,56.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 65,60 eura.

OSIJEK - DINAMO ZAGREB: 2 = 1,68

Premda je Osijek jedan od klubova koji su cijelo vrijeme u 1. HNL, a prije toga bio je i sudionik negdašnje jugoslavenske lige, utakmice s Dinamom prava su mora za slavonski klub. Naime, otkada je Hrvatske samo su tri puta uspjeli slaviti, na prvu pobjedu su čekali dugih devet godina, a posljednja datira od prije devet godina. Brojke su nemilosrdne, Dinamo je pravi bauk za Osijek, neki puta im se zalomi remi, kao što je to bilo prije 100-injak dana, ali u pravilu modri se poigraju sa svojim suparnicima. A sada je situacija za Osijek još gora, u prvenstvu ne znaju za pobjedu od 20. listopada i smjena Stanka Mršića praktički je gotova stvar, vjerojatno mu neće pomoći niti eventualna senzacija i rušenje aktualnog prvaka. Dinamo, pak, s druge strane ulazi u dvoboj na krilima dobre igre i prekinutog niza neuspjeha u Ligi prvaka, pa bi za oproštaj s ovom godinom mogli odigrati onako za svoju dušu i uzeti očekivano cijeli plijen.

FENERBAHCE - BÜYÜKSEHYR BLD. SPOR: 1 = 1,37

Istanbulski okršaj ne bi trebao biti prezahtjevan za Fenerbahče. Tradicionalni klub ovog ljeta je dosta ulagao u momčad, stigla su tu i prominentna imena poput Miloša Krasića i Dirka Kuyta i jasna je želja za osvajanjem titule prvaka Turske. Za sada im ide solidno, od prvog mjesta udaljeni su svega dva boda. Prvenstvo se zahuktalo, sada se kristalizira tko će voditi bitku za gornji, a tko za donji dom. Istanbul je svakako se želio umiješati u bitku za europske pozivnice, međutim, nisu dobro startali, pa se nalaze tek na 15. mjestu, posljednjem koje ostavlja u ligi. I oni su se ojačali tijekom ljeta, pa bi dvoboj mogao proteći u zanimljivom nadmetanju, ali domaćin je u velikoj prednosti, što se kvalitete momčadi tiče, tradicije da ne spominjemo. Klasu su iskazali u Europskoj ligi gdje su odavno riješili pitanje prolaska skupine, pa im dvoboj zadnjeg kola s Borussijom M. nije ništa značio i ne bi se trebao osjetiti u nogama ove nedjelje.

KILMARNOCK - CELTIC: 2 = 1,30

Čudo. To je prava riječ što su napravili nogometaši Celtica u skupini Lige prvaka. Unaprijed otpisani, ne samo da su prošli skupinu, nego su na tom putu i nanijeli jedini natjecateljski poraz Barceloni ove sezone. Čudo, još jednom moramo to istaknuti. Kada spoznamo te rezultate očekivali bismo šetnju kroz prvenstvo Škotske, tim više jer od ove sezone nemaju glavnog rivala Rangerse, koji su zbog bankrota skliznuli u četvrti rang natjecanja. No, daleko je to od šetnje. U 15 utakmica zeleno-bijeli poraženi su čak tri puta, što im se prije nije događalo, pa je prednost od samo jednog boda pred Hibernianom logična posljedica sveg navedenog. Jedna od momčadi koja ih je svladala je i Kilmanrock, slavili su 2:0 na Celtic Parku. Dva puta pobijediti Celtic vrlo je teško, pa vjerujemo da će nakon što su apsolvirali Ligu prvaka, sada sve misli okrenuti prema prvenstvu i već na ovom gostovanju pokazati da im u Škotskoj nema premca. Uostalom pitajte Messija i društvo.

LOKOMOTIV MOSKVA - VOLGA NIZHNY NOVGOROD: 1 = 1,33

Slaven Bilić i hrvatska moskovska kolonija mogu odahnuti. Serijom od tri pobjede vratio se mir u inače vrlo nemirne kancelarije Lokomotiva. Kriza rezultata krajem listopada i početkom studenoga pokrenula je lavinu nagađanja oko smjene negdašnjeg hrvatskog izbornika, međutim, predsjednica olga Smorockaja stala je iza njega i nije ni pomišljala se riješiti trenera koji je tek ljetos preuzeo momčad. Bilić sustavno gradi i plodovi tog posla tek se trebaju vidjeti, ali nastave li u ovom ritmu kao u posljednje vrijeme smjenu više nitko neće ni spominjati. A veliku priliku za daljnji bodovni ulov je pred moskovskim sastavom. Stiže im, naime, Volga, momčad koja od samog početka prvenstva ima samo jednu misiju, a to je spasiti se od ispadanja. Trenutačno su iznad crte, međutim, samo bod udaljeni od druge lige. Posljednje tri utakmice uzeli su bod, pa to poziva na oprez, ali forma Lokomotiva je sve bolja, te bi Moskovljani trebali popraviti svoj skromniji domaći učinak, gdje su od mogućih 27 osvojili tek 14 bodova.

AJAX - GRONINGEN: 1 = 1,22

Ajax očekivano nije uspio proći skupinu Lige prvaka, Borussia, Real bili su bolji, ali nizozemski prvak upio je prestići bogati Manchester City i na proljeće će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi. U prvenstvu su trenutačno četvrti, ali razlika između vodećeg dvojca Twente i Vitesse, te Ajaxa i Feyenoorda koji je peti tek je četiri boda, pa je pred nama izuzetno zanimljiva i neizvjesna utrka. Ajax ju je učinio takvom nakon što je prošlo kolo svladao do tada vodeći PSV i nagovijestio potpuni povratak u utrku za naslov prvaka. Trenutačno su Kopljanici na četiri pobjede u nizu, a peta im se smiješi, jer im u goste stiže rado viđen gost, Groningen. U 18 gostovanja, samo su tri puta uspjeli ostati neporaženi. Jedinu pobjedu ostvarili su pred 18 godina, a posljednji bod osvojili su pred pet godina. Ajax će u ovu utakmicu ući lišen pomoći Klaassena, Boilesena, Babela i Sigthorssona, dok gosti nemaju Zeefuika te Scheta.

AUGSBURG - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,23

Preživjeli su i derbi protiv Borussije. Bavarci su uspjeli prekinuti niz pobjeda aktualnog prvaka u međusobnim utakmicama, štoviše, oni su ti koji mogu žaliti za preostala dva boda. Prednost koju imaju pred pratnjom jamči im mirnu plovidbu do kraja prvog dijela prvenstva. Gostovanje kod bavarskog bundesligaša prilika je za učvršćivanje na vrhu. Bayern je ove sezone vrlo moćan, samo su ih BATE Borisov i Bayer iz Leverkusena nagnali na pognute glave nakon utakmice. Augsburg s druge strane teško da će ove sezone izbjegnuti pad u drugu ligu. Samo osam bodova im je na kontu i nakon dvije sezone u eliti vjerojatno će se vratiti u okruženje u kojem se bolje snalaze. Sigurno da će sve pokušati kako bi izbjegnuli tu sudbinu, međutim, dosadašnji rezultati ne ostavljaju mnogo nade. Gostovanje najtrofejnije njemačke momčadi prigoda je za nadmetanje, ali do bodova, pogotovo kada se sagleda forma, teško, praktički nikako ne mogu.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.