BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 4,45

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

CELTIC - ST. MIRREN: 1 = 1,17

WILLEM II - AJAX: 2 = 1,22

HERTHA - FSV FRANKFURT: 1 = 1,29

JUVENTUS - ATALANTA: 1 = 1,24

HOFFENHEIM - DORTMUND: 2 = 1,43

BARCELONA - ATLETICO MADRID: 1 = 1,24

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 4,45.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 44,50 eura.

CELTIC - ST. MIRREN: 1 = 1,17

Nakon što su pomalo senzacionalno uspjeli proći skupinu Lige prvaka, ujedno nanijevši jedini službeni poraz Barceloni ove sezone, nogometaši Celtica sada su se potpuno okrenuli prvenstvenoj utrci u kojoj su izgubili nekoliko neočekivanih bodova. Ipak, momčad Neilla Lennona na vrhu je redoslijeda i teško će joj izmaknuti novi naslov prvaka, 44. u povijesti. Priliku za odmak od pratnje imaju u ovom 18. kolu, kada im stiže drag gost i stalna mušterija St. Mirren, koji je na Celtic Parku samo jednom ostao neporažen, bilo je to prije pet godina. Posljednjih sedam međusobnih dvoboja ovih momčadi završilo je uvjerljivim trijumfom zeleno-bijelih, pa bi vjerojatno na ovom paru najpametnije bilo staviti hendikep, kako bi povećali svoj koeficijent. St. Mirren je pretposljednja momčad lige i do kraja prvenstva borit će se za ostanak, a bodove eventualnog spasa morat će potražiti kod sebi ravnih.

WILLEM II - AJAX: 2 = 1,22

Jedno od najzamljivijih prvenstava svakako je ono u Nizozemskoj. Momčadi se stalno izmjenjuju u vodstvu, čak pet ih konkurira za naslov prvaka, a jedan među njima je i Ajax. Tradicionalni klub iz Amsterdama trenutačno je četvrti, ali samo tri boda iza vodećeg PSV-a kojeg su nedavno bez problema pobijedili. Kopljanici su platili danak teške skupine Lige prvaka u kojoj su se razračunavali s Borussijom Dortmund, Realom i Manchester Cityjem, na kraju su bili bolji od engleskog prvaka i produljili svoju europski put. Kao i slučaju Celtica sada se moraju koncentrirati potpuno na prvenstvo, kako im glavni suparnici ne bi pobjegli na nedostižnu razliku. Put ih vodi ka posljednjoj momčadi lige, Willem II iz Tilburga u 16 utakmica osvojio je samo 11 bodova, što zorno kazuje o kvaliteti momčadi. Ajax bi na ovom gostovanju morao bez problema stići do novog troboda i tako prvi dio prvenstva završiti sa 36 bodova na kontu. Kopljanicima ne bi trebao ni smetati hendikep u vidu izostanaka Poulsena, Klaasena, Boilsena, Babela u Sigthorssona.

HERTHA - FSV FRANKFURT: 1 = 1,29

Berlin je metropola u pravom smislu riječi. Međutim, Berlin nema bundesligaša. Ogromno tržište kao što je glavni grad Njemačke zakinuto je za spektakl kakav donosi Bundesliga. Mnogo je krivih poteza povučeno u Herthi, jedina konstanta je nestalnost. Jedne godine bore se za naslov prvaka, a sljedeće ispadnu, usput srušivši neke negativne rekorde. Sada se žele vratiti u elitu, jer tamo po tradiciji i spadaju, a da ne govorimo o financijskom dobitku za sve u ligi. Trenutačno su drugi iza senzacionalnog Eintrachta iz Barunschweiga, mjesto je to koje im jamči povratak nakon samo jedne sezone. Bodovni odmak pred pratnjom je solidan, treći Kaiserslautern zaostaje velikih sedam bodova, a da tako i ostane berlinska momčad u posljednjem ovogodišnjem nastupu moraju svladati FSV iz Frankfurta. Solidna je to ekipa, uostalom u prvom ovosezonskom dvoboju slavili su frankfurtski nogometaši, ali od tada se mnogo toga promijenilo. Berlinčani su uhvatili ritam i malo pomalo stigli do mjesta koje su i zacrtali prije početka sezone. Obje će momčadi imaju nekoliko izostanaka, ali to ne bi trebalo utjecati na ishod.

JUVENTUS - ATALANTA: 1 = 1,24

Juventus je preživio sve nevolje, i kreće dalje. Nakon Calciopollija trebalo je vremena za povratak na vrh, a nakon pet godina Zebre su nedvojbeni broj jedan na Apeninima. Niti slučaj Conte nije ih previše izbacio iz ravnoteže, istina, prekinuli su sjajan niz neporaženosti u Serie A, međutim, ubrzo su se vratili na pobjedničku stazu, a sada im se vratio i prvi trener koji je bio suspendiran zbog navodne umiješanosti u namještanje utakmica. Četiri boda prednosti nisu velika, ali način na koji Juventus igra i pobjeđuje ta četiri boda pretvaraju u skoro nedostižna za pratnju, koja, pak, svojim slabostima omogućava relativno lagan put Zebrama ka obrani titule prvaka. Sraz s Atalantom bit će normalan dan u uredu, pobjeda ne bi smjela niti jednog trenutka doći u pitanje, momčad iz Bergama baš i nema lijepe uspomene s gostovanja u Torinu, a niti ove sezone nisu nešto posebno kada se maknu iz svog grada. Tome još dodajte i evidentnu kvalitativnu razliku i dobit će krajnji ishod.

HOFFENHEIM - DORTMUND: 2 = 1,43

Rijetko kada smo mogli gledati dvoboj kao proteklog vikenda u Dortmundu. Borussia je izgubila utakmicu i time posljednju teoretsku prigodu za obranu naslova prvaka, kasnije analize pokazale su ono što su svi odmah osjetili. Veliki udio u tom porazu imao je sudac Wolfgang Starka koji je vratio goste u igru, dosudivši nepostojeći kazneni udarac i što je još gore ostavivši aktualnog prvaka s deset igrača u polju zbog isključenja Schmelzera. Disciplinska komisija je poništila taj crveni karton i lijevi branič Kloppove momčadi zaigrat će u Sinsheimu gdje će sa suigračima tražiti pobjedu protiv momčadi koja ne zna za pobjedu već šest utakmica, a da stvar bude gora posljednjih pet su izgubili. Niti promjena na klupi nije donijela pozitivan šok, i prvi puta nakon ulaska u elitu, momčad kojoj je mecena Dieter Hopp, jedan od najbogatijih Nijemaca, nalazi se u grčevitoj borbi za ostanak i to u sezoni kada su ganjali povijesni izlazak u Europu. Srećom po njih ovo im je posljednja utakmica ove godine i nakon nje moći će posložiti stvari. No, kako stvari stoje na odmor će otići s još jednim porazom, jer crno-žuti trebaju tri boda, u borbi za Ligu prvaka.

BARCELONA - ATLETICO MADRID: 1 = 1,24

Sraz je ovo kojeg su svi dugo čekali, no, porazom u gradskom derbiju Atletico je izgubio dodir s nestvarnom Barcelonom, pa će im ovo biti posljednja šansa vratiti se u igru, a prije svega vratiti neizvjesnost u borbu za naslov prvaka. Međutim, Lionel Messi ne posustaje, 88 puta ove godine radovao se pogotku, nestvarni doseg bacio je u sjenu sve ostale, među njima i fenomenalnog Radamela Falcaa. Čovjek je prošlo kolo zabio pet komada Deportivu, ali kako je baš tada Argentinac oborio 40 godina stari rekord Gerda Müllera, Kolumcijac je ostao u sjeni. To će pokušati ispraviti na Camp Nouu, međutim, Barcelonin stroj za sada nije pokazao naznake umora, naprotiv, svakom utakmicom izgledaju sve uvjerljivije, tako da to postaje frustrirajuće za suparnike. Sraz prvog i drugog na ljestvici, a koeficijent kao da igraju dvije momčadi iz dva razreda nogometa, to dovoljno govori kako će ova utakmica završiti. Falcau unatoč  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.