BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 4,93

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

HONVED - SIOFOK: 1 = 1,31

TWENTE - ZWOLLE: 1 = 1,21

SLOBODA POINT - CRVENA ZVEZDA: 2 = 1,40

CELTIC - INVERNESS: 1 = 1,19

BETIS - REAL MADRID: 2 = 1,24

ZAGREB - DINAMO ZAGREB: 2 = 1,37

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 4,93.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 49,30 eura.

HONVED - SIOFOK: 1 = 1,31

Honved je nekoć bio pojam mađarskog nogometa, klub u kojem je karijeru započeo veliki Ferenc Puskas, godinama pokušava se vratiti na vrh. Međutim, sada su neka druga vremena i u Mađarskoj vladaju drugi. Uostalom i mađarski nogomet spada tek u treći razred europskog nogometa, doba Lake konjice samo je uspomena. Ove sezone budimpeštanski klub solidno brodi, za sada su u igri za Europu, a ovo kolo donosi im najlakšeg mogućeg suparnika. Siofok je tek prije dva tjedna stigao do prve pobjede, međutim, samo šest osvojenih bodova nakon 15 kola pokazuju da je ostanak praktički nemoguća misija. Na otvaranju ove sezone bilo je 1:0 za Honved, sada bi ta razlika trebala biti izraženija u još većem omjeru.

TWENTE - ZWOLLE: 1 = 1,21

Dva uzastopna remija spustila su Twente s vodeće pozicije nizozemskog prvenstva. PSV je iskoristio to i sada vodi s tri boda prednosti ispred momčadi koju vodi negdašnji engleski izbornik Steve McClaren. Twente je postao konstanta pri vrhu, 2010. osvojili su naslov prvaka, baš pod vodstvom McClarena, koji je Hrvatskoj ostao u lijepom sjećanju, budući da su Vatreni dva puta slavili u kvalifikacijama za Euro 2008. Budala s kišobranom, kako su ga nazvali engleski mediji, sreću je našao u Nizozemskoj i radi odličan posao. I ove će se sezone jamačno boriti za vrh, Liga prvaka bi bila nagrada za uložen trud, a ako dođe nešto povrh toga bit će to samo nadogradnja. Mini seriju remija trebali bi prekinuti ovaj vikend kada im stiže novak Zwolle, njima je, pak, jedini i osnovni cilj, preživjeti u društvu najboljih. Domaćin će i u ovoj utakmici biti oslabljen za prvog vratara Mihajlova, njega će odmijeniti 42-godišnji Boschker.

SLOBODA POINT - CRVENA ZVEZDA: 2 = 1,40

Pobjedom u vječnom derbiju Zvezda se vratila u utrku za naslov prvaka. No, samo četiri dana kasnije na Marakani su doživjeli šok, OFK Beograd izbacio ih je iz kupa, pa se sada mogu koncentrirati na utrku s Partizanom. Pet boda je i mala, ali i velika prednost, Zvezda i nema prevelikog manevarskog prostora za posrtaj, oni moraju sada početi pobjeđivati u seriji, a prvi ispit je gostovanje kod Slobode Point u Užicama. Koliko će to biti zahtjevno gostovanje pokazuje i domaća statistika Užičana, koji do sada nisu doživjeli niti jedan poraz. Međutim, zvezdaši moraju prekinuti taj njihov pozitivan niz na stadionu 24. septembar. Momčad za to imaju, samo to moraju pretočiti u stvarnost.

CELTIC - INVERNESS: 1 = 1,19

Celtic je ostao u igri za prolazak skupine Lige prvaka, međutim, više ne ovise o sebi, jer imaju lošiji omjer s Benficom s kojom s bodovno poravnati. I u prvestvu Škotske polako stvari dolaze na svoje. Celtic je izopćenjem Rangersa iz lige ostao jedini kandidat za naslov prvaka i bilo bi pravo čudo da to ne ostvare. Premda do sada nisu ostvarili neku opipljivu prednost, Kelti su vodeća momčad lige i u ovom kolu bi trebali, po svim pokazateljima, ostvariti novu pobjedu. U goste im stiže solidni, ali ništa više od toga, Inverness. Posljednjih pet međusobnih susreta otišlo je na stranu 43-ostrukog prvaka Škotske. Uostalom, gosti još niti jednom nisu slavili na Celtic parku, jednom su uzeli bod i to bi bilo to.

BETIS - REAL MADRID: 2 = 1,24

Još donedavno bio bi to pravi ispit vrijednosti za Real, ali Betis više nije momčad koja može ugroziti najjače. Najbolje se to vidjelo prošlog vikenda kada su do nogu potučeni od gradskog suparnika Seville. A sada im stiže Real. Mourinhove trupe još rade u nižoj brzini, nije to ona momčad koja je prošle godine stigla do 100 bodova u Primeri, ali polako se zagrijava i bilježe pobjede te čekaju kiks Barcelone. Cristian Ronaldo zabija pogotke, ali ponekad zna biti presebičan pa navuče gnjev ostatka momčadi. Vidjelo se to u Manchesteru kod Cityja, tada je mogao nekoliko puta uposliti suigrače, no sve je pokušao završiti sam i nije uspio. Srećom po njega bez posljedica, Real je prošao skupinu, ali za nešto više i Portugalac će se morati staviti u službu momčadi.

ZAGREB - DINAMO ZAGREB: 2 = 1,37

Europska kalvarija bliži se kraju. Koliko su u Dinamu snizili kriterije vidi se i po izjavama nakon svake utakmice. Priča se o dobrom poluvremenu, solidnom otporu i slično. A svaka utakmica u Europi završava po sličnom obrascu. Dinamo nešto pokušava, obično su to jalovi napadi, premda je u Portu bio i blizu pogotka, a onda prime pogodak kao neka trećerazredna momčad. I onda se po nekom pravilu raspadnu. Uzroka je mnogo, međutim, papagajsko ponavljanje o velikoj financijskoj moći suparnika i odlazak na utakmicu s mišlju kako primiti što manje, neće pomoći. Samopouzdanje se gradi pobjedama, Dinamo to zna napraviti u pretkolima eurokupova, ali kada dođe prava priča, onda ih nema. Ipak, na domaćim travnjacima, uz poneki izuzetak sve ide po planu, pa će tako i u nedjelju Ćiri Blaževeću udariti još jednu boru na čelu.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.