BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 3,98

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ESTORIL - PORTO: 2 = 1,31

SPARTAK MOSKVA - MORDOVIYA: 1 = 1,22

VALLECANO - BARCELONA: 2 = 1,22

ATLETICO MADRID - OSASUNA: 1 = 1,28

BAYERN MUNCHEN - BAYER: 1 = 1,20

MANCHESTER CITY - SWANSEA: 1 = 1,21

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 3,98.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 39,80 eura.

ESTORIL - PORTO: 2 = 1,31

Nevjerojatnu učinkovitost prezentirali su nogometaši Porta protiv kijevskog Dynama. Praktički svaku šansu pretvorili su u pogodak, stigli su do devet bodova i samo ih još koračić dijeli od drugog kruga Lige prvaka. I na domaćem planu ide im dobro, trenutačno su prvi, a gostovanje kod solidnog, ali ništa više od toga Estorila prilika je za učvršćivanje pozicije na ljestvici. Jacskon Martinez i James Rodriguez kolumbijski je dvojac koji su svojim pogocima potpuno nadoknadili Hulka, koji je otišao u Zenit. Porto je dva puta do sada remizirao na gostovanjima, jednom je dobio, a Estoril doma ima po pobjedu, remi i poraz. Najopasniji igrač Estorila je Luis Leal, napadač rodom iz Svetog Tome i Principa, koji je u dosadašnjem tijeku prvenstva zabio četiri pogotka.

SPARTAK MOSKVA - MORDOVIYA: 1 = 1,22

Pobjeda nad Benficom vratila je Spartak u igru u Ligi prvaka, ali navijače to ne zadovoljava. Naime, deset bodova minusa u odnosu na vodeći Anži velika je razlika, koju će u zahtjevnom prvenstvu Rusije biti iznimno teško, gotovo nemoguće nadoknaditi. Pobjeda na novakom Mordoviyom stoga je imperativ za izabranike Unaia Emerya. Momčad puna internacionalaca ima dosta izostanaka zbog ozljeda, Aiden McGeady i Romulo najzvučnija su imena koja nedostaju španjolskom stručnjaku. Gosti su bez tih problema, međutim, gosti su slabašna momčad kojoj predstoji velika borba za ostanak.

VALLECANO - BARCELONA: 2 = 1,22

Premda samo jednom nisu uzdignutih ruku napustili travnjak, nogometaši Barcelone priuštili su svojim simpatizerima mnoštvo uzbuđenja. Ne moramo ići daleko u povijest, prošle subote su u La Coruni imali 3:0 nakon 18 minuta i izgledalo je da je to gotov posao. No, Deportivo se uporno vraćao, na koncu je Barca slavila 5:4, jasno uz tri gola genijalca iz Rosaria. Lionel Messi u osam kola zabio je 11 golova, u srijedu, pak, nije zabio niti jedan protiv Celtica koji je odolijevao do 94. minute. Tada se ukazao Jordi Alba i donio Kataloncima novu pobjedu. Put ih sada vodi u Madrid, ne nije El Clasico na redu, niti gostovanje kod Atletica, nego kod Raya Vallecana. Prošle sezone bilo je čak 7:0 za goste, ove će biti malo teže ponoviti taj doseg, barem što se nule u rubrici primljeni golovi tiče. Tito Vilanova ne zna kako će sastaviti obranu. Dani Alves, Pique, Puyol, Abidal i Mascherano su van stroja što se defenzive tiče. No, bez obzira na te poteškoće, Barcelona je apsolutni favorit.

ATLETICO MADRID - OSASUNA: 1 = 1,28

Niti najveći optimisti nisu mogli pretpostaviti da će prvi pratitelj Barcelone biti Atletico, štoviše, bodovno su izjednačeni na vrhu. Radamel Falcao zalog je tim rezultatima. Sjajni Kolumbijac zabija pogodak po utakmici, kada ne ide drugima, onda preuzima odgovornost, kao proteklo kolo u San Sebastianu kada je pogodio iz slobodnog udarca u posljednjoj minuti utakmice. Ovog vikenda trebali bi imati nešto lakši posao, u na Vicente Calderon stiže posljednja Osasuna, momčad koja je do sada osvojila tek pet bodova. S četiri ovosezonska gostovanja vratili su se s četiri relativno uvjerljiva poraza, a jedina slamka nade, doduše slabašna, mogla bi im biti činjenica da su se prošli puta s gostovanja kod Atletica vratili s bodom. Ovaj put će im to teško biti izvedivo.

BAYERN MUNCHEN - BAYER: 1 = 1,20

Osam utakmica, osam pobjeda i rekord Bundeslige dosadašnji je učinak Bayerna, da nije bilo iznenađujućeg posrtaja kod BATE Borisova bio bi to savršeni ulazak u sezonu bavarskog diva. Sezonu od koje očekuju mnogo, prvo povratak domaćeg primata od Borussije Dortmund, a i u Europi ponovo jurišaju na sam vrh. Prvenstvo imaju pod kontrolom, prednost raste iz kola u kolo, pred aktualnim prvacima imaju ogromnih 12 bodova prednosti, upravo toliko minusa donosi i njihov idući gost, Bayer iz Leverkusena. Apotekari nemaju dobre uspomene s gostovanja iz bavarske metropole. U 34 gostovanja samo su dva puta odlazili s cijelim plijenom. Posljednji put bilo je prije 23 godine. Čekat će još, jer bavarski stroj izgleda nedodirljivo.

MANCHESTER CITY - SWANSEA: 1 = 1,21

Engleski prvak pošteno se osramotio u Amsterdamu. Ajax je veliko europsko ime, ali daleko je to od Kopljanika koji su drmali nogometom Starog kontinenta. No, i takav Ajax nanio je poraz Mancinijevim trupama, koji su sada daleko od plasmana u daljnji tijek Lige prvaka. Povratak na stazu uspjeha trebao bi se dogoditi ovog vikenda, kada im u goste stiže Swansea. Skoro dvije godine City ne zna za domaći poraz u Premiershipu, posljednji je s Etihada bodove je odnio Everton. Od tada su odigrali 33 utakmice na svom stadionu i pri tome su 30 put slavili uz tri remija. Swansea je protekle sezone uspio svladati Mancinijevu momčad i tako zakomplicirati utrku za prvaka, no to je bilo kod njih u Walesu. U Manchesteru završilo je 4:0, a ne bi bilo ništa čudno da se tako nešto ne ponovi i sada, jer domaći nogometaši moraju negdje iskaliti svoje frustracije.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Internet kladionica Betadria.com predstavila je novi izgled svojih stranica i upotpunila je ponudu sa puno novih bonusa za korisnike. Posebno se ističe Mjesečni bonus, koji korisnici sakupljaju tijekom mjeseca aktivnim sudjelovanjem u klađenju, te Bonus dobrodošlice za sve nove korisnike. Provjerite najzanimljiviju ponudu na www.betadria.com!