BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 6,38

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

Registrirajte se i uzmite bonus dobrodošlice do 30.06.2011.... U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude BetAdria.com internet kladionice sa koeficijentom 5,32.

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

RUMUNIJA - BiH: X2 = 1,50

FARSKI OTOCI - SLOVENIJA: 2 = 1,15

HRVATSKA - GRUZIJA: 1 = 1,20

AUSTRIJA - NJEMAČKA: 2 = 1,35

BJELORUSIJA - FRANCUSKA: 2 = 1,60

PORTUGAL - NORVEŠKA: 1 = 1,30

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 6,38.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 63,80 eura.

RUMUNJSKA - BiH: 1 = 1,50

Većina igrača Rumunjske je iz domaće lige, pa su takvi mala nepoznanica za izbornika Safeta Sušića, koji će vrlo vjerojatno u Bukureštu neće mijenjati sastav koji je dobio istog protivnika 26. marta u Zenici. Utakmica s Rumunjskom mogla bi bitnije odrediti sastav za meč koji slijedi četiri dana poslije, protiv Albanije u Zenici. BIH reprezentacija je, naime, u nesvakidašnjoj situaciji, čak sedmorici igrača prijeti suspenzija ukoliko zarade žuti karton, no sigurno je da se igrači neće štediti, pa će iz Bukurešta donijeti barem bod.

FARSKI OTOCI - SLOVENIJA: 2 = 1,15

Slovenija je porazom od Italije doma malo zakomplicirali si put prema drugom mjestu, zatim su remizirali sa Sjevernom Irskom, no srećom po njih Srbija je izgubila u Tallinu i tako Kekovi izabranici imaju priliku stići do dodatnih kvalifikacija. Za taj doseg ne smiju posrnuti u Toftiru. Farski Otoci su nezgodno gostovanje, prvo zbog puta, a potom i zbog stadiona, koji više sliči na neki niželigaški, nego igralište dostojno kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Što je tu je, Slovenci moraju 'zmagati' svaki drugi rezultat bio je poguban za ambicije. U prvom srazu ove dvije selekcije bilo je 5.1 u režiji napadačkog dvojca Matavž i Novakovič koji bi i sada trebali biti prevaga.

HRVATSKA - GRUZIJA: 1 = 1,20

Dugo, predugo, Hrvatska nije igrala službenu utakmicu na Poljudu, punih 14 godina. Vatreni su izbjegavali splitsku ljepoticu, a jedan od razloga je prozaičan, Hrvatska, naime, još nikada nikoga nije pobijedila na Poljudu. No, svakoj seriji mora doći kraj, pa tako i ovoj. Bilićevi izabranici su bolji i kvalitetniji od Gruzijaca, ali opomena iz Tbilisija još je svježa. Tada su ušli mlako, na kraju su iz jedinog udarca domaćina izgubili i sami sebi otežali put prema Poljskoj i Ukrajini. Sada tako neće biti, potpunom ofenzivom i agresivnošću Vatreni će slomiti goste i prekinuti crni niz na Poljudu i osigurati mir preko ljeta do zaključnih utakmica kvalifikacija.

AUSTRIJA - NJEMAČKA: 2 = 1,35

Da, susjedski obračun trebao bi donijeti neizvjesnost, ali nje neće biti. Njemačka je svjetlosnim godinama udaljena od Austrije, čiji je nogomet već desetljećima na rubu osrednjeg i lošeg. Nijemci su pod vodstvom Joachima Löwa oduševili na Svjetskom prvenstvu, uzeli su broncu, a bili su daleko najmlađa selekcija. I tako mlade izbornik Elfa dodatno je osvježio novim igračima željnim velike scene i jasno je da se Austriji loše piše, premda se igra na Ernst Happelu U Beču.

BJELORUSIJA - FRANCUSKA: 2 = 1,60

Dolaskom Laurenta Blanca Tricolori su dobili novi zamah, međutim, unutarnji problemi u svlačionici, poput nedavnog slučaja navodnog rasizma, pokazuju da problemi još nisu nadvladani, ali ne bi se trebali odraziti na travnjaku. Bjelorusija je nezgodna momčad, čak su i šokirali Francuze na St. Denisu, ali kvalitativno uopće nije u pitanju tko je bolji, Ribery, Benzema, Nasri trebali bi biti dovoljno za izabranike Bernda Stangea.

PORTUGAL - NORVEŠKA: 1 = 1,30

Ah, kakav potencijal se krije u portugalskoj selekciji. Cristiano Ronaldo, Nani, Moutinho, Almeida, ma previše bi prostora uzelo nabrajati imena koje vodi Paulo Bento. Ali, postoji veliki ali. Nikako da se taj potencijal do kraja ne razigra, možda je Bento taj koji će uspjeti razigrati ponajboljeg igrača svijeta i suigrače. Norveška je čvrsta reprezentacija, igru bazira na agresivnosti, manjak tehnike pokušavaju sakriti velikom količinom trke, ali kada upadnu u ritam suparnika, teško mogu preokrenuti stvari na travnjaku, premda se ne predaju do posljednje minute.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!