A SADA BEOGRAD "Znamo što nas čeka na Marakani, ali jedva čekamo da istrčimo na teren"

Luka Juričić,FC Pyunik,crvena zvezda,Liga prvaka
FC Pyunik

Hercegovački nogometaš Luka Juričić živi lijepe nogometne dane. Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor u Južnoj Koreji s tamošnji Gimpom, Juričić je ovo ljeto prešao u armenskog prvaka Pyunik. S novim klubom odmah je krenuo u ve europskih natjecanja. U utakmici drugog pretkola Lige prvaka Pyunik je najprije na domaćem terenu poražen od Dudelangea 0:1. Upisao je Juričić u toj utakmici svoje prve minute ušavši s klupe.

No, zato je u drugoj utakmici Pyunik na krilima upravo Čitlučanina odigrao odličnu utakmicu i s pobjedom 1:4 izborio treće pretkolo. Juričić je u pobjedu ugradio dva pogotka te svojoj momčadi donio dvije utakmice protiv Crvene Zvezde.

Sadržaj se učitava...

"Prva dva kola smo odigrali dobro, osim te prve utakmice protiv Dudelange, a ostale utakmice smo odradili odlično. Ekipa je uistinu karakterna i dobra. Svi igrači su odlični i dobri momci. Kada je rezultat bio loš nismo se predali već smo se borili", kaže Juričić koji je s momčadi krenuo na let za Beograd.

"Znamo što nas čeka na Marakani i kakva će tamo atmosfera biti. No, svi skupa jedva čekamo da istrčimo na teren i da krene utakmica. Zvezda je izraziti favorit, ali mi smo motivirani i imamo svoje šanse. Ja se nadam da ćemo ih iskoristiti", rekao je Juričić za Hercegovina.info.

Prva utakmica Crvene Zvezde i Pyunika igra se u srijedu 3. kolovoza na Marakani s početkom u 20:45 sati.