LUKA JURIČIĆ IMA NOVI KLUB "U Koreji me nisu dovoljno cijenili, a sada se radujem susretima Lige prvaka"

Luka Juričić
Gimpo FC

Hercegovački napadač Luka Juričić napustio je Južnu Koreju. Nakon što je u veljači ove godine raskinuo ugovor sa Željezničarom i preselio u tamošnji Gimpo FC s kojim je potpisao ugovor na dvije godine, ovo ljeto je ipak došlo do raskida suradnje te će Juričić karijeru nastaviti u prvaku Armenije Pyniku.

"Istina, sinoć sam stigao u Armeniju i priključio se novoj momčadi. Prvi dojmovi su sjajni. Klub je ambiciozan i vrhunski organiziran, a i aktualni je prvak. Sada nas očekuju pripreme za kvalifikacije za Ligu prvaka protiv Cluja. Istinski se radujem tim susretima i ovo je za mene jedan novi izazov u karijeri", kaže Juričić za Hercegovina.info.

O raskidu s Gimpom FC.

"Nisu me dovoljno cijenili kao igrača i odlučio sam zatražiti raskid suradnje i to smo dogovorili sporazumno. Jednostavno moram gledati što je najbolje za moju karijeru. Moram reći kako je meni u Koreji bilo odlično kada je u pitanju sami odnos sa suigračima i život tamo. No, trener me nije vidio u svojim planovima i domaći igrači su imali uvijek prednost. Nisam bio sretan i želio sam stoga otići."

Zanimljivo, Juričiću je u pronalasku novog angažmana pomogao prijetelj iz djetinjstva i bivši suigrač iz Željezničara Luka Miletić.

Luka Juričić

"Doma nisam bio ni tri dana, a pojavila se opcija za Aremniju. Kako ste i rekli najzaslužniji za ovaj transfer je moj veliki prijatelj Luka Miletić koji je svojim kontaktima sve i dogovorio. Nakon što je prekinuo nogometnu karijeru odlučio je ostati u nogometu kroz druge uloge. Hvala mu i ovim putem", zaključio je Juričić u razgovoru iz Armenije za naš portal.

Ugovor s armenskim prvakom Juričić je potpisao na jednu godinu.

Podsjetimo, Luka Juričić u svojoj karijeri nosio je dresove; Širokog Brijega, Šibenika, Neretvanca i Željezničara i Gimpa, a u omladinskim kategorijama nastupao je i za Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.