Košarkaši Zrinjskog sutra sa Hercegovcem

Tiskovnu konferenciju je po starom dobrom običaju otvorio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima su se obratili pomoćni trener Kristijan Marić i Mate Peraica centar Zrinjskog koji je na putu povratka u ekipu.

"Što se tiče utakmice u Mrkonjiću dobro je poznato da su svi naši glavni igrači bili van treninga, otišli smo u Mrkonjić gdje smo odigrali jednu lošu utakmicu što je sa obzirom na okolnosti bilo i očekivano. Odigrali smo jednu odličnu prvu četvrtinu nakon čega smo fizički pali. Podatak da smo u prvoj četvrtini dali 20 poena, a u ostale tri svega 32 govori o kakvom se padu radi. Utakmica sa Hercegovcem slijedi u jedan neugodan momenat, igrači se još nisu oporavili od gripe, a dodatno se povrijedio i Mladen Gligora. Mi Hercegovac respektiramo, gledali smo ih dva puta ali naša jedina opcija je pobjeda sutra", rekao je trener Marić.

"Što se mene tiče za mjesec dana potpuno ću se priključiti treninzima sa momčadi i ja se nadam da neće biti nikakvih problema sa mojim povratkom na parket. Što se tiče naše momčadi sada nam je prioritet dobiti Hercegovac. Bez obzira na sve pehove, mi smo bolji i igramo na svom parketu i moramo dobiti goste iz Bileće", kazao je Mate Peraica.

Utakmica sa Hercegovcem igra se sutra sa početkom u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu, a vrijedi istaći da ekipa HKK Zrinjski 2 igra u nedjelju sa početkom u 16 sati protiv Viteza također u dvorani na Bijelom Brijegu. Utakmicu možete pogledati u nedjelju sa početkom u 17 i 30 na TV postaji HTV Oscar C.

www.zrinjski.info