BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 4,24

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

HAJDUK SPLIT - ZADAR: 1 = 1,22

WEST HAM - MANCHESTER CITY: 2 = 1,61

PSG - SAINT ETIENNE: 1 = 1,38

DYNAMO KIEV - TAVRIYA: 1 = 1,22

BARCELONA - CELTA: 1 = 1,08

REAL MADRID - ZARAGOZA: 1 = 1,08

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 4,24.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 42,40 eura. 

HAJDUK SPLIT - ZADAR: 1 = 1,22

Senzaciju nad senzacijama ostvarili su nogometaši Zadra, izbacivši Dinamo iz Kupa. Rezultat je ti dojmljiviji jer je ostvaren na Maksimiru i nakon što su modri imali 2:0. No, dvojac golobradih napadača Perica i Ivančić uzdrmali su temelje aktualnog prvaka i postali su priča s naslovnica. Međutim, puno vremena za uživanje u tom dosegu nema, pred njima je još jedno teško gostovanje, sada mnogo važnije. Naime, Zadar je posljednji, bodovi su im nasušno potrebni, ali raspored im baš i ne ide na ruku, gostuju, naime, na Poljudu. Hajduk je nakon kriznog početka listopada, uhvatio ritam, i s dva trijumfa nad Splitom sasvim se vratio u život. Iako su Zadrani znali im zagorčati život i smjenjivati trenere, ovog puta to neće biti slučaj.

WEST HAM - MANCHESTER CITY: 2 = 1,61

Daleko je to od izdanja koja su ih protekle sezone odvele do naslova prvaka Engleske. No, Manchester City opet je pri vrhu, samo bod iza vodećeg Chelseaja i tu sigurno žele i ostati. U Europi su praktički sve šanse izgubili, upitno je mogu li dohvatiti i 3. mjesto, pa bi Mancini mogao sve usmjeriti na pokušaj obrane titule prvaka. West Ham se ove sezone solidno drži, ali samo u dvobojima sa sebi ravnima. Kada naiđu na jače suparnike nemaju odgovor na to i čekaju veliki skalp. Teško će ga dočekati ove subote, premda su gosti osakaćeni, napose u defenzivnom dijelu. Manciju su izvan stroja Zabaleta, Rodwell, Javi Garcia, Maicon i Richards, odreda igrači kojima je primarni zadatak obrana vlastitog gola.

PSG - SAINT ETIENNE: 1 = 1,38

Enormne svote novca kojeg su u PSG ubrizgali novi katarski vlasnici počeli su se isplaćivati. Parižani na svim frontama polako, ali sigurno preuzimaju primat, u prvenstvu su vodeća momčad i nakon 18 godina čekanja titula prvaka mogla bi sletjeti na Park prinčeva. Jamac da bi se to uistinu moglo i dogoditi je fenomenalni Zlatan Ibrahimović. Šveđanin bošnjačko-hrvatskih korijena dominira prvenstvom Francuske. U devet utakmica postigao je 10 pogodaka. Suparnički braniči jednostavno nemaju odgovor za njega. Carlo Ancelotti posve je pohvatao konce i sigurno vodi Parižane prema cilju, a on je za sada prvenstvo Francuske, a poslije će uslijediti i napad na vrh Europe. Pojavile su se glasine da su Parižani spremni platiti 100 milijuna eura za Cristiana Ronalda, za sada je to demantirano, no, vjerojatno je to bio samo probni balon. E, da PSG u subotu dočekuje St. Etienne, momčad koja u svojom riznici ima 10 titula prvaka Francuske i po tome je rekorder, ali posljednja je osvojena prije 31 godinu.

DYNAMO KIEV - TAVRIYA: 1 = 1,22

Listopad nije bio sretan za kijevski Dynamo. Da nije bilo pobjede nad zagrebačkim imenjakom, ukrajinski bi gigant ostao bez ijednog trijumfa. Stoga ne čudi golemi zaostatak za Šahtarom, ogromnih 14 bodova teško je nadoknadivo, ali Kijevljani ne smiju klonuti duhom. Borba za drugo mjesto s Dnjiprom i Metalistom bit će krajnje neizvjesna i svaki izgubljeni bod u toj utrci udaljit će ih od Lige prvaka, što je minimalni cilj Blohinovih nogometaša. Dolazak Tavrije prilika je za popravak bodovnog stanja. Gosti su u donjem dijelu redoslijeda, borba za ostanak trenutačno je njihov prioritet i svaki nenadani bod je za njih ogromno bogatstvo. Veliki problem za goste je postizanje pogodaka, samo su devet puta pogađali suparničke mreže, no s druge strane odlikuju se čvrstom obranom i bit će ih teško probiti. Tri posljednja susreta ova dva suparnika završila su bez pobjednika, vrijeme je za kijevski trijumf.

BARCELONA - CELTA: 1 = 1,08

Nitko ne može zaustaviti Barcelonu, barem na početku sezone. Nitko, osim Reala. Katalonci marširaju Primerom, zabijaju po pet komada na utakmici, nije im bitno igraju li u gostima ili na Camp Nouu. Lionel Messi u devet kola zabio je 13 pogodaka, ostali ga prate u tom ritmu. Čak ni činjenica da Tito Vilanova ne može računati na veći obrambenog bloka ne smeta. Veznjaci se pretvore u stopere, bočni braniči također i stroj dalje melje. Sljedeći na redu su gosti iz Viga. Celta je nekoć bila moćna, eurokupovi nisu im mogli izmaknuti, no uslijedio je bolan pad u drugu ligu i sada su u povratničkoj sezoni. Solidno se drže, ali kod Barcelone objektivno nemaju što tražiti. Premda im statistika na gostovanju u Kataloniji uopće nije loša, naprotiv, od 14 utakmica, šest su se puta vratili neporaženi.

REAL MADRID - ZARAGOZA: 1 = 1,08

Kraljevi plaćaju danak lošeg ulaska u sezonu i trenutačno su u pasivnoj poziciji, barem što se borbe za naslov prvaka tiče. Osam bodova zaostatka iza ovakve Barcelone veliki je uteg na nogama Mourinhovih nogometaša. Moraju čekati kiks najvećeg rivala, a pri tome ne smiju sami posrnuti. No, kako sezona odmiče Real izgleda sve bolje. Prošlo su kolo protutnjali Mallorcom, no nedostaje im konzistentnosti. Jose Mourinho mora kemijati na pozicijama bočnih braniča. Ozlijeđeni su Arbeloa, Marcelo i Coentrao, pa je Michael Essien 'pod stare dane' postao lijevi bek. Suparnici to pokušavaju iskoristiti, Borussiji Dortmund je to uspjelo, ali ostalima nije. Vjerojatno neće ni Zarogozi koja ove subote stiže na Santiago Bernabeu. Prije godinu i pol dana uspjeli su odnijeti cijeli plijen, no, bio je to izolirani slučaj, koji se ovog puta neće ponoviti.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.