VIDEO  Francisco "Croata" Barrio u ludoj borbi bolji od Vase Bakočevića u Beogradu

Francisco Croata Barrio
Luka Stanzl/PIXSELL

Francisco "Croata" Barrio je u kavezu beogradskog Pionira još jednom pobijedio Vasu Bakočevića. Podsjetimo, prvi meč njih dvojica su odradili 2021. godine u Šibeniku, a tada je ''Croata'' slavio nakon samo 60 sekundi borbe. Bakočević se tada ozlijedio na samom početku meča pa nije mogao pružiti pravi otpor, no ''Croata'' je sad slavio i u revanšu u Beogradu i dokazao da je bolji borac. Uoči meča Bakočević je stalno provocirao hrvatskog Argentinca, prijetio je i divljao je, no ni ovaj put mu nije mogao nauditi.

Meč je završio u drugoj rundi. Bakočević se neoprezno pokušavao izvući i okrenuo je leđa ''Croati'', a ovaj takvu priliku nije mogao propustiti. Argentinsko-hrvatski borac minutu i pol prije kraja zaključao je stražnje gušenje i prisilio je Bakočevića na predaju, prenosi Index.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Croati je ovo 12. pobjeda karijere u kojoj ima tri poraza, a Bakočević je upisao 24. poraz, a ima 43 pobjede. Barriju je ovo peta pobjeda u petom nastupu pod okriljem FNC-a i definitivno se radi o ponajboljem borcu u kompletnoj organizaciji. 

Barrio: Znao sam da meč ide na moju stranu

"Je*o mi je mater, četiri puta udario me glavom u glavu, a dvadeset puta udario me u j*ja. Znao sam da meč ide na moju stranu i to je to. Mogu ga tući koliko treba, ne može mi ništa, pokazao sam da sam bolji. Možemo odraditi i trilogiju, moram hraniti obitelj", izjavio je Barrio nakon borbe za RTL.

Croati je ovo bila peta pobjeda u petom nastupu pod okriljem FNC-a, a ukupno 12. pobjeda u karijeri u kojoj ima i tri poraza, dok je Bakočević upisao 24. poraz. Ima i 43 pobjede.