VIDEO  A DOLJE ČUVAMO TE MI OD ZABORAVA Ekipa Krešimir Keta Bandić u finalu 'Kutije šibica'

krešimir keta bandić, Kutija šibica
Kutija šibica

Ekipa Krešimir Keta Bandić napravila je pravo malo čudo na kultnoj 'Kutiji šibica'. Igrači okupljeni u čast pokojnog Krešimira Bandića Kete večeras su u dramatičnoj svladali su ekipu Juicy Maraske nakon boljeg izvođenja penala. Regularni dio susreta završio je 4:4. 

Tri pogotka za Krešimir Keta Bandić postigao je Josip Božinović dok je jedan dodao Ivan Ivanković. S druge strane hat-trick postigao je Franco Jelovčić, a jednom se u strijelce upisao Tihomir Novak.

U raspucavanju penala Josip Božinović je bio bolji od Žige Čeha, Marko Čolak na vratima bolji od Mirka Jozića za nastavak filmske priče u Zagrebu. Krešimir Keta Bandić je u finalu 'Kutije šibica'!

Sadržaj se učitava...

U drugom polufinalu Poliklinika Milojević, koju uglavnom čine igrači Futsal Dinama, nije imala previše problema protiv Keraterma. Kristijan Grbeša, Kristijan Čekol i Davor Kanjuh odveli su je na 3-0, Ivan Lekić i Ivan Bandić smanjili su na 3-2, ali do preokreta nisu mogli. Konačnih 4-2 u zadnjoj minuti postavio je Mihovil Prgomet.

"Nek te gore čuvaju nebesa plava, a dolje čuvamo te mi od zaborava", pjeva Josip Bilać u pjesmi posvećenoj Krešimiru Bandiću. Njegovi prijatelji čuvaju uspomenu na njega na najbolji mogući način. Najprije su osvojili 'Božićni turnir' u Mostaru, a sada su finalu velike 'Kutije šibica', njenog jubilarnog 50. izdanja.