VIDEO  Snimljena dva NLO-a u niskom letu iznad Pennsylvanije

Svjedok koji je uočio dvije čudne letjelice kaže kako se na snimci, koja traje minutu i pol, nepoznate letjelice vide na svega 15-ak sekundi zbog visokog drveća koje mu je ometalo pogled. Objekte je primijetio u blizini prometnog križanja u slabo naseljenom dijelu nedaleko od grada Greensburga u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji.

Svjedok kaže da su mu u jednom trenutku pozornost privukla crvena svjetla iznad njega. U prvi je tren pomislio da se radi o jatu ptica. No, kad je malo bolje pogledao, uočio je crveno svjetlo, a dva objekta su se okretala, rotirala i kružila jedan oko drugog.

U jednom trenutku te čudne letjelice prošle su točno iznad njega, a svjedok kaže: "Jasno sam iznad sebe uočio da objekt ima oblik zvijezde petokrake. Na objektu su se također nalazili prstenasti debeli rubovi koji su zračili iz središta objekta prema van. Moja prva reakcija bila je da je ovo neka vrsta aviona, ali onda sam shvatio da objekt leti izrazito nisko u odnosu na vrhove obližnjeg drveća."



Vozač se nakon toga zaustavio i počeo snimati, a tada je vidio da stražnji dio tih objekta ima ogromna crvena svjetla, visoka otprilike metar i dugačka dva. Uz to je okomiti red svjetala naizmjenično bljeskao s lijeve i desne strane letjelice.

U trenu kad su NLO-i napuštali to područje, svjedok je primijetio kako je njihova putanja djelovala prilično nestabilno.

Net.hr