Oralni seks u Hrvatskoj: Njih 35 posto guta spermu

Već spomenuto "uništavanje" dokaza u ovom se slučaju naravno, odnosi na gutanje sperme. O tome da li je gutanje sperme opasno, kako se uhvatiti u koštac s gutanjem sperme, zbog čega se muškarcima uopće sviđa kada žena proguta spermu i zašto žene vole gutati spermu - mnogi su već pisali.

Ovaj put nas su zanimale brojke i zahvaljujući anketi u kojoj je sudjelovalo 2773 čitatelja net.hr-a, a odgovorili su na pitanje "Gutate li pri oralnom seksu?", došli smo do nekoliko zanimljivih podataka.

Situacija je sljedeća: 35 posto njih izjavili su da, naravno da gutaju.

29 posto njih izabralo je odgovor "Bože sačuvaj". Nažalost, u ovom slučaju možemo samo nagađati o tome koliko je njih iz ove skupine probalo gutati prije nego su izjavili da je sperma odvratna i fuj.

Njih 27 posto ponekad guta spermu prilikom oralnog seksa. Ne možemo biti sigurni ali vjerojatno se radi o onima koji to rade iz ljubavi i da bi ugodili partneru.

Samo njih devet posto izabrali su odgovor "ma kakav oralni seks". Hmmm... Možda su od onih kojima se jednostavno nije svidjelo, a možda im je oralni seks vlastitim izborom nepoznanica i nemaju nikakvu namjeru upustiti se u rješavanje te jednadžbe.

net.hr