Kako oralno zadovoljiti ženu

Donosimo vam greške što ih muškarci čine prilikom oralnog zadovoljavanja

Kod oralnog zadovoljavanja usredotoćavaju se samo na klitoris, a na ostale površine oko njega zaboravljaju

Žene savjetuju da ližite oko klitorisa, imate na raspolaganju i stidne usne, međicu i još brojne druge točke genitalija koje pružaju užitak. Direktno po njemu ližite tek onda kada bude doista uzbuđena, a i tada tek povremeno jer je taj gumbić vrlo osjetljiv i mnoge žene ne podnose neposredno nadraživanje.

Loš ritam i bockanje muške brade
Muškarac mora uhvatiti dobar ritam i ne sisati i lizati samo po vršku klitorisa. Osim toga osjećaj može biti izuzetno neugodan ako njegova brada bode. WC-i, bockave dlake i nježna područja genitalija su naime jako loša kombinacija.

Nakon orgazma prestanite

Mnogi muškarci unatoč tome što ih žena moli i kumi neka prestanu s lizanjem kada dožive orgazam, tvdoglavo ustraju i ustraju. To nije baš uzbudljivo, iako vam se čini da joj to nevjerojatno paše i odbija vas jer ne želi doživjeti još jedan orgazam. Ali nije tako. Klitoris nakon orgazma ili čak još prije postaje vrlo osjetljiv, tako osjetljiv da bilo kakvo dodirivanje ili nadraživanje jako škaklja. Dakle, kada vas moli da se zaustavite, poslušajte je i učinite to.

Pomozite si prstima

Ako se vaš jezičak umori, pomozite si prstima. Žene za vrijeme oralnog zadovoljavanja obožavaju i poneki prst ili dva u vagini. Ne samo da će vam to omogućiti kratak predah, nego ćete pojačavati njeno uzbuđenje, jer će još brže htjeti opet osjetiti vaš jezičak u/na svom međunožju.

Čokoladna cesta

Mnoge žene tvrde da je osjećaj kada joj muškarac za vrijeme oralnog zadovoljavanja umetne prst u anus eksplozivan. Pokušajte i vi, ali uzmite u obzir da to ne godi svakoj ženi, pa ako vidite da njeno tijelo ne reagira dobro na analno zadovoljavanje, radije odustanite, jer biste mogli postići upravo suprotan učinak od željenog.

Izvor: savjetnica.com