VIDEO  Pjesma za parove kojima ne ide baš najbolje u vezi

Buč Kesidi curimo po asfaltu

'Buč Kesidi', sjajan pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći video spot za pjesmu 'Curimo po asfaltu' kojom najavljuju treći album. 

"Ovo je prvi singl kojim najavljujemo novi album. Uzbudljivo nam je jer mislimo da pjesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pjesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas", poručuje 'Buč Kesidi'. 

Novi i treći po redu studijski album benda bit će objavljen na proljeće naredne godine, a pratit će ga nekoliko velikih koncerata, najavljuje se iz izdavačke kuće 'Kontra'. 

'Buč Kesidi' je bez sumnje najznačajnije regionalno glazbeno ime u posljednjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspjeha albuma 'Euforija' i istoimene turneje sa kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu.

Sadržaj se učitava...

Album je uvršten na ljestvice najboljih izdanja te godine, donio im je nominaciju za nagradu 'Impala' za najbolji nezavisni europski album, a bend je snimio i prvi koncertni film 'Buč Kesidi: Euforija uživo'.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, novim singlom uvode u još jedno poglavlje svog rada.