VIDEO  Stigla je nova pjesma koja progovara o nasilju nad ženama

Olivera Popović kriva

Oli Pop, alternativna pop glazbenica iz Sombora (Srbija), poznata i kao kantautorica pod svojim punim imenom Olivera Popović, objavila je novi singl pod nazivom 'Kriva' u kojem sagledava stvarnost iz kuta žrtve seksualnog nasilja.

"Toliko puta se već dogodilo da se žena koja je pretrpjela nasilje i koja je smogla snage da o tome progovori okrivljuje za ono što joj se dogodilo jer se ne uklapa u sliku 'savršene' žrtve. Svaki put bih tada pomislila kako ispada da je kriva što je uopće preživjela (što je apsurdno) jer je mnogima u našem društvu neprijatno da čuju bolnu i često zbunjujuću istinu o nasilju", kaže Oli Pop koja je još jednom samostalno režirala i snimila spot koji prati pjesmu.

Sadržaj se učitava...

Na pitanje okreće li se sada društveno - angažiranim temama, Oli Pop odgovara da uvijek piše o onome što je emotivno pogađa i okupira misli. "Ovo je sigurno najmračnija tema kojom sam se pozabavila u glazbi. Samim tim i sama pjesma je glazbeno mračna i drugačija od laganijeg pop zvuka kojem sam težila posljednjih nekoliko godina", dodaje Oli Pop, a navedeno je u priopćenju iz izdavačke kuće 'Kontra'.