VIDEO  Bastardzi vas pozivaju na ples

The Bastardz pleši samnom
Hrvoje Banić

Legendarni funk sastav 'The Bastardz' predstavlja novu pjesmu 'Pleši sa mnom', koja stiže u pravo vrijeme za rasplesane ljetne večeri. Prepoznatljiv funk/groovy ritam 'The Bastardz' osvaja na prvo slušanje, a pjesmu prati i spot u režiji Hrvoja Banića (MIB produkcija) u kojem su se 'Bastardzi' provozali u elegantnom oldtimer Mercedesu 280 SEL iz 1970. godine.

"Automobili u spotu su dio svojevrsne tradicije banda koji, uz, naravno, glazbu na prvom mjestu, vole i automobile. Tako su kroz naše video spotove prošli razni 'specijaliteti' auto industrije poput plavog Cadillaca u 'Pola meni pola tebi', srebrnog Lincolna u 'Luda zbog tebe', zatim produžena limuzina u 'Discu' i Mercedes 500 sl u 'It's Universal'. U ovom videu, jednu od glavnih uloga igra Mercedes 280 SEL iz 1970. u kojem smo se provozali s guštom", ispričao je Zoran Jex Jaeger.

Sadržaj se učitava...

Spot su upotpunili plesači Mario i Paula koji su se pridružili ekipi 'The Bastardz': Tasha Nataša Petrić (vokal), Alen Svetopetrić (bas gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Gojko Tomljanović (klavijature), Ywek Ivica Premelč (sax ), Jex Zoran Jaeger (gitara), navedeno je iz Aquarius recordsa.