VIDEO  Aleksandar Baić novu pjesmu posvetio svojoj prinovi

Aleksandar Baić tanka nit
Screenshot

Nakon velikog hita 'Halucinacija' kojim je prošle godine privukao pažnju publike i dominirao radijskim eterom, Aleksandar Baić vraća se uz pop-funk poslasticu 'Tanka nit' u izdanju Aquarius Records i Lemon Production.

Pjesmu 'Tanka nit' autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a kada ju je predstavio Aleksandru bila je to ponuda koja se jednostavno ne odbija:

"Pjesma je postojala ranije kao demo i Skansi me pitao sviđa li mi se. Naravno, rekao sam da, malo smo ju preradili i mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom", otkrio je Aleksandar te nastavio: "Posebno bih se još jednom zahvalio Skansiju na još jednoj odličnoj pjesmi, Antoninu Šimiću i Aquarius Records na produkciji i potpori i naravno svojoj obitelji i prijateljima".

Sadržaj se učitava...

Pjesmu 'Tanka nit' prati i videospot koji je režirao Srđan Sekulović Skansi: "Za spot smo imali nekoliko ideja, ali na kraju je Skansi odlučio snimiti i spot! Odlučili smo se za minimalistički pristup i jako nam se svidjelo. Na kraju smo se super zabavili, kao i uvijek, sa Skansijem je uvijek gušt za raditi", kaže Aleksandar.

Aleksandar Baić pun je planova za budućnost, trenutno radi na novim pjesmama i nadolazećem albumu, a ovu godinu u njegovom životu obilježio je i jedan velik događaj te je pjesmu 'Tanka nit' posvetio novoj posebnoj osobi u svojem životu: "Pjesmu bih posvetio svojoj novorođenoj kćeri! Želim joj puno sreće i kvalitetne glazbe", navedeno je u priopćenju iz Aquarius recordsa.