Najbogatija Bosanka u 50. godini rodila četvrto dijete

Sanela Diana Jakins
Instagram

Rodila je Sanela Diana Jenkins (50), bosanskohercegovačka poduzetnica te zvijezda američkog reality showa 'The Real Housewives'. Vijest je potvrdila objavom na Instagramu.

"Dobrodošla na svijet, naša slatka djevojčice. Upoznajte Elodie Mae Book. Rođena je 8. kolovoza 2023.", napisala je Sanela uz nekoliko fotografija iz bolnice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vijest o njenoj trudnoći podijelili su američki mediji u prosincu prošle godine. Poduzetnica je morala mirovati na početku trudnoće zbog prethodnih zdravstvenih problema. Sa zaručnikom Asherom Monroeom, Sanela otprije ima kći Eliyanah koju je rodila prije dvije godine, a iz prošlog braka s bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćer Eneyu, piše Index.hr.

Sanela trenutno živi u Kalofirniji, a iz svoje domovine pobjegla je tijekom opsade Sarajeva. Najprije je otišla u Split, a zatim u London, gdje je upisala studij ekonomije i informatike. Rođena je kao Sanela Ćatić u Alipašinom Polju, nedaleko od Sarajeva. Danas je poduzetnica, milijunašica i filantropkinja.