VIDEO  Mlada mostarska kantautorica Pava objavila svoj prvi singl

Na glazbenu scenu s prvim singlom ''Ponekad'' stupa Pava Ćorić, mlada dama čija ljubav prema glazbi koju gaji od malih nogu i jedinstvene izvedbe najvećih hitova domaće i svjetske scene zasigurno nisu prošle nezapaženo. Zagrebačkoj i Hercegovačkoj publici  poznata je već neko vrijeme redovnim nastupima u raznim lokalima i restoranima, ali njezin glazbeni put je započeo davno prije toga.

Pava još kao dijete pokazuje veliku ljubav prema glazbi i klaviru, koji joj je i sada neizostavan dio svakog javnog nastupa. S 10 godina upisuje osnovnu glazbenu školu Ivana pl. Zajca u rodnom gradu Mostaru, gdje nastavlja i srednju glazbenu školu i tako daje klasične korijene svom glazbenom izričaju. Nakon završene srednje škole, upisuje fakultet Logopedije u Mostaru, ali usporedo se nastavlja baviti glazbom, kao cover izvođač, a sada kao i kantautor. Nakon završenog preddiplomskog studija, odlazi samostalno u metropolu u nadi ostvarenja svog sna. Nakon malog i prisnog Mostara, dolazak u Zagreb bio je velik preokret, ali se Pava odlično snalazi ne prepuštajući ništa slučaju i polako, ali sigurno osvaja Zagrebačku scenu, unatoč koroni i svim ograničenjima povezanim s istom.

Nakon samo godinu i pol od dolaska u Zagreb, izdaje svoju prvu autorsku pjesmu kojoj potpisuje i glazbu i tekst. ''Vodim se ovim citatom jer me uvijek gura da radim na sebi, “I believe luck is preparation meeting opportunity. If you hadn't been prepared when the opportunity came along, you wouldn't have been lucky.” O. Winfrey, i vjerujem da sam imala puno sreće.'' napisala je Pava u nedavnoj objavi na svom instagram profilu.

Pjesmu je snimila u Red Records studiu pod budnim okom Krunoslava Licitara 'Macole' koji je također zaslužan za mix i master. Aranžman potpisuje Đuro Ravenšćak, mladi kantautor, kao i snimak akustične gitare, bas gitare i bubnjeva, dok blues prizvuk akustične gitare donosi Jonatan Alić. Naposljetku, Pava snima klavir i sve vokale uključujući prateće.

Dio priče je tu bio gotov, ali u želji da upotpuni svoju viziju Pava snima videospot u suradnji s Opis Film produkcijom u režiji Daria Bajurina. Videospot je sniman u Medveji, u blizini Opatije. Kao posebni gosti, u spotu se pojavljuju mladi hrvatski glumci Vini Jurčić i Adrian Bagarić koji besprijekorno iznose ulogu zaljubljenog para.