Zbog ovoga ćete odmah poželjeti seks

sex, baka, sex, seks, veza, muškarac žena, seks, želja, seks, nagrada, seks, kina, proba, doktorica, seks u dvoje, seks navike, ovisnik, ispovjest, mlada, nevjera, bračna nevjera, bolnica, čistatica, seks navike, trudnoća, hladnoća, žene, usporedba sa muškarcima
Međutim kako izbjegavanje seksa ne bi postala navika, temperatura u spavaćoj sobi pala ispod nule, a osjećaj lijenosti prevladao, posegnite za super uzbuđujućim trikovima koji će i najveće lijenčine nagovoriti na malo akcije

Masturbirajte zajedno

Zajednička masturbacija savršen je izbor za lijenčine: oboje ćete sigurno dobiti ono što želite, a nakon toga možete i nastaviti s akcijom te se prepustiti strasti. 'Recite partneru koliko vas uzbuđuje gledati ga dok to radi. Nakon toga se udobno smjestite i svakako odaberite pozu u kojoj oboje imate dobar pogled. Uživajte gledajući partnerove reakcije, a kada poželite, samo ga dotaknite, sigurno neće moći odoljeti', savjetuje seksualna terapeutkinja Lori Buckley.

Koristite ogledalo

Ako u spavaćoj sobi nemate ogledalo, vrijeme je da barem jedno smjestite ondje. Pozicionirajte ogledalo tako da se u njemu vidi krevet. Udobno se smjestite te se bacite na predigru i, naravno, s vremena na vrijeme bacite pogled na vaš odraz u ogledalu. Uživajte u pogledu te se prepustite. Zašto ovaj trik pali? Vas i vašeg partnera odraz u ogledalu će dodatno uspaliti, zagrijati i dobro pripremiti za glavni događaj, piše ivillage.com.

Mazite se poput tinejdžera

Samo se sjetite kako je ljubljenje i maženje prije seksa bilo uzbudljivo. Taj isti nalet adrenalina možete ostvariti i sa svojim sadašnjim partnerom - jednostavno legnite jedno pokraj drugoga te se mazite i ljubite. 'To je poput zadirkivanja koje ne zahtijeva puno energije, a stvarno je uzbudljivo. Ljudi često osjećaju da trebaju uvesti nešto novo u svoj seksualni život, a najčešće je sasvim dovoljno prisjetiti se nekih stvari u kojima su prije uživali. Istražite kako doživjeti orgazam bez penetracije i ponovno uživajte u francuskim poljupcima', savjetuje Buckley.

Pogledajte pornić zajedno

Ima li većeg ljenčarenja od ležanja ispred televizora? No ne morate uvijek gledati romantične komedije ili trilere, ponekad pogledajte i pornić, savjetuje Ian Kerner. Zajedno odaberite onaj koji vas najviše privlači, a ako i ne budete raspoloženi za akciju taj put, uvijek možete naučiti poneki novi potez ili trik koji možete isprobati idući put kada se prepustite strasti.

Zajedno uronite u kupku

Naravno, zajedničko tuširanje je zabavno, no ako niste raspoloženi, udobnija poza je ležanje u kadi. Sapunajte jedno drugo, ljubite se i nježno masirajte. 'Više se fokusirajte na senzualnost, a manje na seksualnost, prigušite svjetla, upalite koju svijeću, naslonite se leđima na njegova prsa i otjerajte sav stres', savjetuje Buckley.

Priuštite mu 'sretan završetak'

Dobar stari 'ručni rad' odličan je izbor kada stvarno niste raspoloženi za akciju. Tako vaš partner neće ostati prikraćen za užitak, a i vi ćete se sigurno uzbuditi gledajući ga. Svakako se sjetite upotrijebiti lubrikant, a do vrhunca ga dovedite rukom ili pak, ako poželite, ipak se prepustite strastvenom seksu na brzaka.

Napravite to bilo gdje

Naravno da to ne znači da se strasti i vođenju ljubavi prepustite na javnim mjestima, već jednostavno prestanite percipirati spavaću sobu i krevet kao jedino mjesto na kojem uživate u seksu. Idući put kada vas počne dodirivati dok gledate omiljenu seriju ili film nemojte čekati da odete do spavaće sobe, već se prepustite strasti na mjestu na kojem se nalazite. Isti savjet vrijedi i za sve ostale prostorije i površine u kući.

Ostavite odjeću

Malo maženja bez skidanja odjeće može vam priuštiti više uzbuđenja i zadovoljstva no što mislite. Sjednite na njega i prepustite se uzbuđujućim dodirima i poljupcima. 'Malo maženja preko odjeće, posebice ako žena sjedi na partneru, može priuštiti partnerici nevjerojatan orgazam, u to nemojte ni sumnjati. Njegova erekcija stimulirat će njezin klitoris te joj priuštiti nevjerojatno uzbuđenje. Savjet damama: koristite njegov penis kao seksi igračku', savjetuje Buckley.

Izvor: tportal.hr