DJEČAK UBOJICA NAKON 2 MJESECA NA PSIHIJATRIJI Poručio ocu da ušteđevinu uloži na burzi da novac ne propadne

Pucnjava Beograd škola Vladislav Ribnikar
Telegraf

Dječak ubojica smješten je na klinici, sam je u sobi, ali pod budnim okom policije i liječnika koji ga promatraju.

Dječak inicijala K.K. (14), koji je 3. svibnja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu počinio jedan od najtežih zločina u povijesti Srbije, ubivši devetero svojih školskih kolega i čuvara, i ranivši petero učenika i nastavnicu povijesti, već skoro dva mjeseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu, i kako Kurir saznaje od dobro obavještenog izvora, za svoje roditelje ima jednu bizarnu želju.

Naime, dječak ubojica smješten je na klinici, sam u sobu, ali pod budnim okom policije i liječnika koji ga promatraju. I dok se svi pitaju što je natjeralo dječaka, učenika sedmog razreda, da uzme očev pištolj i počini masakr, on se, prema riječima izvora Kurira, pita što će biti s obiteljskim novcem?!

- U jednom trenutku, dječak je rekao da bi želio svojim roditeljima poslati jednu poruku kada bude mogao. "Želim im reći da novac koji su štedjeli za moje školovanje ulože u indeksne fondove. Dok sam ja zatvoren, da ne propadnu pare", navodno je poručio ocu i majci, ispričao je za Kurir dobro obavješten izvor.