Uhvatila sam mamu kako spava sa mojim dečkom

seks
‘To je najveća izdaja. Bilo je prestrašno živjeti u nasilnoj vezi, ali kada sam otkrila da je moj dečko tajni ljubavnik moje majke, to je prevršilo svaku mjeru. Ne želim vidjeti ni nju ni njega više nikad', rekla je Chelsea.

Chelsea je Kevina upoznala u kafiću gdje je radila. ‘Bio je jako šarmantan i stalno mi se nabacivao. Stvarno sam mislila da ću se jednog dana za njega udati', kaže Chelsea. Kada ga je upoznala s roditeljima malo se brinula zbog razlike u godinama.

Međutim, njena je majka rekla da je sve u redu ako je ona sretna. ‘Sjećam se da je mama odmah rekla da je zgodan', kaže Chelsea. No, tada su već počeli problemi u vezi. Chelsea bi u Kevinovom mobitelu pronalazila poruke drugih žena, ali on bi uvijek imao spremno objašnjenje.

‘Kevin bi poludio kada bih htjela izaći van s prijateljicama. Razbijao bi po kući i tvrdio da ga varam. Nekad bi me i zveknuo. Činilo mi se kao da stalno imam jedno plavo oko', kaže Chelsea.

Chelsea kaže da je njena majka uvijek branila Kevina te da se čak nudila da ona ode s njim popričati da se situacija proba popraviti. Kevin je obećao Chelsea da će se popraviti.

No, onda je ona pronašla Facebook poruke.

‘To su bile takve prljave poruke. Majka je govorila Kevinu kako je dobar u krevetu. Bilo mi je zlo, histerična sam postala. Suočila sam je s činjenicom da se seksa s mojim dečkom. Ona je pokušala to poreći, govorila je mom tati da ja griješim. Poželjela sam se ubiti', kaže Chelsea.

Kevin je također porekao aferu te mu se Chelsea nakon puno nagovaranja opet vratila. ‘Nisam znala kome vjerovati pa sam odlučila vjerovati Kevinu', objašnjava Chelsea. ‘No, ubrzo je njegovo ponašanje postalo takvo da je bilo jasno da me vara.'

Chelsea kaže da bi njena majka pod čudnim okolnostima nestajala iz kuće, a njene su sumnje potvrđene kada je uhvatila Kevina s drugom ženom prije prošlog Božića.

‘Nije ga bilo briga što sam ga uhvatila. On je samo zapalio cigaretu i nastavio sjediti u krevetu. Dva dana nakon Božića sam ga ostavila te sam mu otišla vratiti ključeve od stana. On je mene izvukao fizički iz automobila. Kada sam mu dala ključeve on ih je bacio na mene i pogodio me u oko', kaže Chelsea.

Policija se u tom trenutku umiješala te je Kevinu izdana zabrana približavanja, 140 sati društveno korisnog rada, a uz to je Kevin morao platiti troškove suđenja te je morao platiti Chelsea 100 funti kompenzacije.

Chelseajina majka je najzad priznala da je spavala s Kevinom. ‘Bilo je to samo tri puta, možda ukupno 10 minuta. Mislim da nismo ni riječi pritom progovorili. Osjećam se krivo i žao mi je. Ne znam što me spopalo, vjerovatno sam htjela malo pažnje jer se ja i muž već dugo nismo seksali', rekla je Jacqueline.

Chelsea je sada u sretnoj vezi s novim dečkom, a najviše joj je žao oca, koji i dalje živi s njenom majkom, iako ga je besramno prevarila.