Tajni znakovi koji otkrivaju kakav je u krevetu

No postoje znakovi koji vam itekako mogu pomoći u potrazi za gospodinom pravim, onim koji će vas zadovoljiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo. Doznajte 3 najčešća znaka koji otkrivaju kakav je u krevetu.

1. Poljubac
- Francuski poljubac prava je igra zavođenja i vrlo lako može otkriti dobrog ljubavnika. Staviti jezik na pravo mjesto prava je umjetnost zato ako naiđete na onog tko to izvodi da vas prođu trnci možete očekivati pravog pastuha.

- Kada muškarac sam odabere trenutak kada će vas poljubiti i to ispadne spontano i seksepilno znajte da je riječ o igraču prve lige.

- Pogreške kod poljubaca na početku veze su dozvoljene, ali sudaranje zubi tijekom poljupca nikako. Poljubac ovog tipa otkriva nespretnog muškarca koji doista ne zna što bi s vama, a kamo li kako vas zadovoljiti.

- Prevlažan poljubac uz nekoordinirano vitlanje jezikom znak je da vaš muškarac ima vrlo malo kilometara kada je riječ o seksu i ženama. Takav poljubac otkriva neiskusnog šlampavca koji jedva čeka doći do cilja.

2. Dodir
Dodiri su, posebno u fazi upoznavanja, baš poput poljupca jedna vrsta predigre iz koje možete saznati mnogo o vašem potencijalnom partneru.

- Prenagli prečesti dodiri tijekom upoznavanja nikako nisu dobar znak. Takav muškarac je pomalo sebičan i posesivan te da će svoje potrebe staviti prije vaših.

- Nježni dodiri ili geste poput laganog pomicanja pramena s vašeg lica ili nježan dodir vaše ruke simboliziraju zavodnika koji zna kako zadovoljiti ženu.

- Nikakav kontakt još je jedan loš pokazatelj. To može značiti da je sramežljiv, što može biti simpatično i tajanstveno, ali do određene granice ili pak da vas se zbog pomanjkanja iskustva boji.

3. Hrana
- Ako vaš muškarac jede vrlo brzo i halapljivo pritom se ne obazire na okuse niti izgled hrane vrlo je vjerojatno da se tako ponaša i u seksu. Želi na brzinu doći do vrhunca ne obazirući se na vas i vaše potrebe.

- Kada muškarac uživa u svakom zalogaju znači da vam može pružiti itekakvo nezaboravno iskustvo. Muškarac ovog tipa voli igre i maženje te jako dobro zna kako vas zadovoljiti.

- Netko tko je izbirljiv i ima vrlo istančan ukus za hranu te većinu stvari ne voli vidjeti na tanjuru znači da niti u krevetu ne voli eksperimentirati s novim zadovoljstvima. Voli rutinu i svaki ga novitet čini nervoznim i nesigurnim.

IZVOR: zadovoljna.hr