JESTE LI ZNALI ZA OVE PAROVE Tko je kome posvetio svoje napoznatije pjesme, a tko nikada nije prežalio vezu

Bajaga i Alka Vuica

Godinama su novine bile pune ljubavnih priča koje su danas gotovo zaboravljene. Malo tko se sjeća da su Bajaga i Alka Vuica proveli četiri godine zajedno, Bebi Dol je bila ludo zaljubljena u pokojnog Massima Savića, a Saša Popović je bio u vezi s Nedom Ukraden.

Bajaga se nedavno razveo nakon 33 godine braka, a njegova bivša supruga, s kojom ima dvoje djece, ostala je izvan očiju javnosti. Ipak, njegova četverogodišnja veza s kolegicom Alkom Vuicom i dalje se spominje, čak i nakon četiri desetljeća, piše Dnevno.hr.

“Bili smo mladi i voljeli smo se. Jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi jest ‘Gdje Dunav ljubi nebo‘. I dalje smo prijatelji, čujemo se, viđamo… Ljubav je energija koja ne nestaje. Možda zaljubljenost prođe, ali prava ljubav ostaje zauvijek”, rekla je jednom prilikom Alka Vuica. Bajaga je pjevačici posvetio hitove ‘Zažmuri‘ i ‘Sa druge strane jastuka‘.

‘Bio je uporan u tome da me osvoji’

U isto vrijeme voljeli su se Bebi Dol i Massimo Savić. Oni su u osamdesetima imali burnu vezu, a slovili su za jedan od omiljenih parova bivše Jugoslavije. Oboje su tada bili na vrhuncu slave.

“Bio je uporan u tome da me osvoji i jednom me na aerodromu dočekao s cvijećem. Tada je sve počelo. Upoznao me je s majkom, koja je živjela u Istri. Jako me voljela. Međutim, kad je krenuo rat, nismo se mogli dogovoriti hoćemo li biti u Istri, Zagrebu ili Beogradu. Tada smo prekinuli”, ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Saša Popović je prije supruge Suzane Jovanović bio s pjevačicom Nedom Ukraden.

“Ostavila sam ga jer se udvarao drugim ženama! Bilo je i lijepih i ružnih trenutaka. Sašina i moja veza počela je slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli”, ispričala je Neda.

Osim nje, ‘smuvao‘ je i sprsku pop-folk pjevačicu Zlatu Petrović, koja je imala samo riječi hvale za njega. Upoznali su se na 18. rođendanu Cece Ražnatović. “Krenula sam u toalet, a on za mnom. Zaustavio me ispred vrata i pohvalio da lijepo izgledam, ali da mi nešto nedostaje. Pitala sam ga što to meni fali, a on k‘o iz topa kaže: ‘Da se prezivaš Popović.‘ Razmijenili smo brojeve telefona. Bili smo zajedno dvije godine. Osjećala sam se kao princeza ”, priznala je pjevačica.