GOVORIO SAMO JEDNOM O NJOJ Zlatan Ibrahimović je bivšu zaručnicu ostavio dan nakon prošnje, postoji razlog

Zlatan Ibrahimović
Hant.se

Slavni nogometaš Zlatan Ibrahimović od prošle godine uživa u sportskoj mirovini. Sada se posvetio obitelji, partnerici Heleni te sinovima Maximilianu i Vincentu. No, malo je poznato da je prije sadašnje partnerice Ibrahimović oko dvije godine bio u vezi s Mijom Olhage, piše Sportsport.

Mia je bila konobarica koju je upoznao tijekom treninga na Cipru dok je bio igrač Malmoa. Slavni Ibra je oprezan kada govori o svojoj prvoj djevojci, a nije je spomenuo ni u svojoj biografiji.

Zlatan Ibrahimović

„Rekao mi je i stvari koje ne mogu citirati iz poštovanja prema njoj“, rekao je Magnus Gertten, jedan od autora filma.

Magnus je istaknuo kako je njihova priča pokazala koliko ljubav može boljeti kada zakaže.

„Sve je to gledala iz neposredne blizine. I nije tako zabavno, a također mislim da niti jedna djevojka nogometaša u Švedskoj nije doživjela tako nešto“, dodao je Gertten.

Još prije 20 godina, dok je bila u vezi sa Zlatanom, Mia je pričala o Ibrahimoviću i kako su se upoznali dok je ona konobarila na Cipru.

Zlatan Ibrahimović

„Bio je jako sramežljiv i cijeli je dan sjedio u kafiću da mi pravi društvo. Nisam ni znala tko je on, ali mi se svidio kao osoba“, rekla je jednom Mia.

Mia i Zlatan zaručili su se 2001. u Göteborgu, a nakon njegovog transfera u Ajax živjeli su zajedno u Nizozemskoj. Međutim, ubrzo su prekinuli. Zlatan je o Miji govorio samo jednom, a rekao je da je bila plavuša koja je studirala web dizajn te da je plakala kada je otišao.

Svoje zaruke s njom Zlatan je spomenuo i u novom intervjuu s Piersom Morganom.

„Zaprosio sam je i pristala je. Bilo je super, adrenalin, ali nisam razumio što to znači, naime da se trebaš vjenčati u roku od godinu dana. Tada sam rekao da se ne želim ženiti, ali volio sam nekoga zaprositi, otkrio je Zlatan Piersu, ali i dodao: Kad su mi rekli da se trebam udati za godinu dana, prekinuli smo sljedeći dan“.

Danas Mia živi daleko od očiju javnosti sa svojim partnerom i dvoje djece u gradu Onsala u Švedskoj.