Sedam načina da se ponovno počnete seksati

Evo sedam načina da se 'vratite u igru'.

Ako ste seksualni predator:

Zamislite da vaš partner ima zrcalno iskustvo u vašoj vezi. Ako se u seksualnom smislu osjećate pothranjeno, vaš se partner vjerojatno osjeća pothranjeno u nekom drugom smislu. Zapitajte se o stvarima koje mu uskraćujete.

Postanite profesionalna zavodnica. Naučiti kako ponovno osvojiti vašu srednjoškolsku ljubav koja se tijekom godina pretvorila u sada pedesetogodišnje gunđalo može značiti oslobađanje riječi koje ste do sada možda držali zatvorenima. Emocionalno se aktivirajte. Odustanite od anksioznog, adolescentnog stila pitanja: 'Onda, želiš li to učiniti?' i usvojite ozbiljniji, odrasliji glas, pogledajte ga u oči i recite: 'Želim te'.

Dirajte, zgrabite i zajašite ga. Usudite se biti direktni. Potaknite želju s odličnom tehnikom.

Ponudite zlatnu medalju u krevetu. Ako niste posve zadovoljni seksualnim disciplinama svog partnera, na pozitivan ga način potaknite da se poboljša. Točno mu ukažite na detalje u kojima nije izrazito dobar, ali i pohvalite i pozitivne pomake. Ako im ne ponudite neku vrstu ohrabrenja, neće se potruditi biti bolji već ćete ih samo obeshrabriti. zahvalite partneru na odličnom seksu i recite da vam je bilo lijepo. Drugi će se put duplo potruditi!

Ako ste seksualno udaljeni:

Inicirajte. Ne odustajte. Pronađite način da vi i vaš partner budete zadovolj(e)ni. Šaljite mu seksi SMS poruke, a kada dođe doma priuštite mu seksi opuštajuću kupku uz vino i pokoji kanape, bilo što što bi vas potaknulo da se 'upalite'.

Prvo seks, pa onda zabava. Lagana večera uz svijeće možda će vas samo uspavati, pa prvo 'odradite' seks. Povezanost koju ćete osjećati nakon odnosa dodatno će vas zbližiti tijekom cijele noći.

Neka seks bude prioritet. Prepoznajte stimulacije oko vas u obliku romantičnih filmova ili seksi pjesama, i tu energiju prenesite u sobu. Odredite granice, pravila i obaveze, Isključite telefon. Vašu posebnu večer pretvorite u oazu privatnosti. Budite seksi i istovremeno ranjivi. Pustite mu da se pobrine za vas.

Net.hr