Kako povećati penis?

Bez obzira na to što s vam rekli liječnici ili kirurzi, povećati penis je moguće, doduše pravilnim izvođenjem vježbi što su ih otkrili stanovnici Saudijske Arabije te ih smatrali dijelom svoje kulture. Veliki je penis značio plodnost i pravi magnet za žene. Kada su dečki ušli u razdoblje puberteta, očevi su im pokazivali tehniku produljivanja i 'mužnje' penisa, što bi je onda prakticirali pola sata dnevno uz pravilno disanje i mentalne vizualizacije. Tako su u prosjeku produljivali penis za 4 cm (u erekciji). Tehnika djeluje tako, da u stvari rasteže erektilno tkivo u penisu, a rezultati su u slučaju ustrajnosti vidljivi već nakon jednog mjeseca. Zahvaljujući rastezanju i 'mužnji' penis postaje dulji i širi.

Grijanje penisa
Svrha vježbe je povećati odnosno produljiti spužvasto tkivo u penisu, koje se tijekom erekcije napuni krvlju. Tako kako je prije bilo kakve tjelovježbe potrebno zagrijati cijelo tijelo, potrebno je pripremiti i penis za izvođenje vježbi za produljivanje. Za zagrijavanje penis treba čvrsto (ali ne pregrubo) primiti oko glavice i blago potegnuti prema naprijed tako da se osjeti napetost na sredini penisa. Nakon deset sekundi slijedi opuštanje. To se napravi deset puta. Zatim je potrebno penis vrtjeti ukrug i savijati ga deset puta u lijevo, pa u desno. Kada je penis dovoljno zagrijan, muškarac ga mora masirati do djelomične odnosno blage erekcije. Zatim si je penis i testise potrebno zamotati u toplu krpu na dvije minute. To se napravi pet puta da bi se tijelo penisa zagrijalo te da bi zadržalo u sebi krv. Umjesto zamatanja u krpu muškarac može i sjesti u toplu kupku te pod vodom razgibavati svoj penis. Kada je alatka zaista spremnan, može se početi s produljivanjem.
Metoda produljivanja penisa

Ova vježba ne utječe toliko na širinu penisa koliko na njegovu dužinu. Izvoditi se može u sjedećem položaju na rubu stola odnosno kauča ili u stojećem položajui. Penis mora biti nakon zagrijavanja toplom krpom dobro obrisan, kako bi se osigurao čvrsti stisak. Potrebno je poštovati sljedeće korake:
1. Penis mora biti u opuštenom stanju. Jednom rukom ga muškarac čvrsto primi oko glavice, a dlanom druge ruke drži ruku koja drži penis.
2. Slijedi zahvat najprije dovoljno snažno da se na penisu osjeti rastezanje. Muškarac tako drži penis 30 sekundi, a onda opusti. To napravi deset puta, a pri svakom zahvatu povuče snažnije, ali NE toliko, da uzrokuje bol.
3. Kada to napravi deset puta, penis se mora opustiti tako da njime udari u bedro 75 do 100 puta. Tako u penis opet doteče krv. Slijedi odmor od jedne minute.
4. Ponovi se korak 2., samo što sada muškarac vuče penis u lijevo.
5. Ponovi se korak 3.
6. Ponovi se korak 2., a sada muškarac vuče penis u desno.
7. Ponovi se korak 3.
8. Ponovi se korak 2., sada ga vuče prema gore.
9. Ponovi se korak 3.
10. Ponovi se korak 2., sada prema dolje.
11. Opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.
12. Ponovi se korak 2., ali sada sa trideset kružnih pokreta penisom u lijevo i zatim u smjeru kazaljke na satu, pa onda u desno. Slijedi opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.

Napomene i savjeti
Nakon udaraca penisa o bedra muškarac si ga može malo izmasirati da bi dostigao djelomičnu erekciju i tako ponovo vratio krv u penis. A prije no što nastavi s vježbama, neka penis ponovo opusti. Zbog stiskanja glavića na njemu se mogu pojaviti crvene ili ljubičaste točke. To je sasvim normalno, kroz neko vrijeme će točke nestati, ali će tkivo biti puno čvršće. Ako vam tijekom vježbe ruke počnu kliziti s penisa, najbolje je nanijeti dječji puder za bolji zahvat.
Arapska mužnja penisa

Sada kada smo upoznali tehniku produljivanja penisa, možemo vidjeti i koji je sljedeći korak povećavanja muškosti, dakle arapska mužnja penisa. Metodu mužnje plemena i kulture koristili su stoljećima i brižno je čuvali kao neku obiteljsku tajnu. Znanje se prenosilo s oca na sina i najpouzdanija je prirodna metoda produljivanja penisa. Ova vježba opskrbljuje penis krvlju. Nakon nekoliko mjeseci se predjeli koji zadržavaju krv u penisu povećavaju i tako stalno mogu zadržavati sve veće količine krvi, što posljedično povećava penis. Vježba zahtijeva 20 do 30 minuta, a izvodi se na rubu stola odnosno kauča ili su stojećem položaju. Za nju je potrebno malo vazelina ili dječjeg ulja. Tijekom vježbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta 'mužnji'.

Izvođenje arapske mužnje
Metoda je stara više stoljeća, a za prave rezultate ju je potrebno izvoditi na dnevnoj bazi, jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi i sačuva se cirkulacija. Prije samog izvođenja potrebno je razgibati penis i pripremiti ga vrućim zagrijavanjem o kojemu smo govorili u prvom dijelu članka. Prije nego muškarac počne s vježbom, penis je potrebno dobro obrisati, da se voda ne bi pomiješala s lubrikantom. Koraci vježbe su sljedeći:
masiranje penisa do djelomične erekcije, za tu vježbu je konstantno potreban zahvat penisa u korijenu (potpuno stražnji dio) palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Treba uhvatiti duž cijelog promjera, dakle napravi se znak 'OK' oko penisa. Palac i kažiprst se čvrsto spoje oko penisa i potiskuju krv u njemu naprijed duž erektivnog tkiva do glavića. Kad prva ruka proputuje cijeli put, palcem i kažiprstom druge ruke napravi se isto. Tempo je smiren, ruka slijedi ruku kao kod prave mužnje.

Trideset minuta ovakvih radnji je upravo prava mjera nakon koje muškarac prolazi fazu crvenih točkica na glavici penisa. One nastaju zbog rastezanja predjela u kojima se nabire krv. Da bi bilo što manje tih 'oštećenja', može se početi polako i nježno te zatim pojačavati.

Kako se arapska mužnja može pojačavati?
Počeci mužnje mogu biti nešto nježnije prirode. Dakle, prvi tjedan mužnja može trajati deset minuta sa 100 do 200 zahvata duž penisa, a drugi tjedan se može pojačati na 20 minuta, a treći na pola sata. Penis neka stalno bude u djelomičnoj erekciji. U roku tri do četiri mjeseca pokazuju se rezultati i ustrajnost je nabrzinu nagrađena, jer penis nije samo duži i širi, već i tvrđi i zdraviji. Nakon tridesetminutnog vježbanja vaš penis je topao, veći nego obično, a po njemu se osjeća peckanje. To je znak da se erektilno tkivo povećalo odnosno proširilo.

Napomene i savjeti
Najbolji izbor lubrikanta za ovu vježbu je vazelin ili dječje ulje, jer se ne upijaju prebrzo, već trljanje traje duže. Ako vježbe uzrokuju modrice, najbolje je prestati s njima sve dok penis ne ozdravi. Svakih 6 dana muškarac može napraviti jedan dan pauze, ali ona ne smije trajati predugo, jer u tom slučaju neće biti rezultata. U vježbu je potrebno uključiti i vizualizaciju i vježbe disanja. Svrha ova dva elementa je očuvanje djelomične erekcije i spriječavanje potpunog uzbuđenja i erekcije. Mužnja se ne preporuča pod tušem i uz upotrebu sapuna, jer to rezultira višednevnim bolovima. U slučaju da se tijekom mužnje javi potreba za ejakulacijom, potrebno je stati i pričekati da bi se mogla nastaviti. Ova vježba je korisna i pri učenju kako zadržati preuranjenu ejakulaciju tijekom spolnog odnosa.

Izvor : e-muskarac.com