7 trikova za vječno dobar seks

7 trikova za vječno dobar seks
1. Pronađite način za opuštanje
Ne dajte da svakodnevica samelje vašu seksualnost. Topla kupka s mjehurićima ili obogaćena eteričnim uljima opustit će vas. Nekad će vam u opuštanju pomoći sat vremena čitanja omiljenog modnog magazina.

2. Komunicirajte s partnerom
Na godišnjem odmoru tepate si i birate riječi, a kada dođete kući jedino tepate kada nešto trebate, nešto slično kao 'Dragi, hoćeš li kupiti mlijeko?'

Ako gunđanje i siktanje zamijene normalne razgovore, a lijepim riječima više nema mjesta, nervoza i svađe imaju otvoren put. Što više pričajte sa svojim partnerom, razgovarajte što vas smeta i gdje leži problem. Normalan razgovor o problemima, bez vrijeđanja i vikanja, uvijek je dobro došao.

3. Međusobno se ugodno iznenadite
Na godišnjem odmoru niste birali vrijeme i mjesto za vođenje ljubavi. No, kod kuće je sasvim drugačija priča; skoro da sat možete namjestiti po svome rutinskom seksu. Vodite ljubav nakon večere, prije spavanja, sve u žurbi kako ne biste ujutro bili pospani.

Seksolozi savjetuju da razbijete rutinu te da jedan dan namjestite budilicu deset minuta prije i bacite se na jedan 'na brzaka' prije posla.

4. Promijenite mjesto vođenja ljubavi
Nakon što ste na odmoru vodili ljubav na plaži, u kadi, na bazenu, itd, krevet vam se čini tako dosadan?

Najjednostavniji savjet vam je da krenete u prirodu te se sakrijete od očiju znatiželjnika i prepustite nježnostima. Ili, zašto ne biste na jednu večer unajmili sobu u hotelu?

5. Ne idite stalno uobičajenim putem
Puno parova padne u zamku rutine, odnosno nauče način na koji svog partnera dovedu do vrhunca, i onda ga se drže kao 'pijan plota'.

Ne morate poduzimati drastične mjere i raditi stvari koje vam nisu ugodne. Ali možda neka poza iz Kama Sutre vašem seksualnom životu da vjetar u leđa. Seksi igrače ili erotično donje rublje predigru mogu učiniti nezaboravnom.

6. Čuvajte svoju privatnost
Možda pranje zubi dok se on tušira, spavanje u starim gaćama i ne zatvaranje vrata od WC-a govore da ste se zbližili, no negativno utječu na seksualni život.

Seksolozi savjetuju da ne pretjerujte s golotinjom, odnosno, da se ne šećete po stanu goli nakon tuširanja već da te prizore ostavite za posebne događaje. Naime, ako vas partner previše vidi golu, ostavljate mu vrlo malo mjesta za fantazije.

7. Uložite u seksi izgled
Velika je promjena kada nakon bikinija, vrućih hlačica i večernjih haljina uskočite u toplu široku trenirku i tenisice. Uložite malo u svoj seksi izgled i kada niste na ljetovanju.

izvor. zadovoljna.hr