7 trikova za vječno dobar seks

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
1. Pronađite način za opuštanje
Ne dajte da svakodnevica samelje vašu seksualnost. Topla kupka s mjehurićima ili obogaćena eteričnim uljima opustit će vas. Nekad će vam u opuštanju pomoći sat vremena čitanja omiljenog modnog magazina.

2. Komunicirajte s partnerom
Na godišnjem odmoru tepate si i birate riječi, a kada dođete kući jedino tepate kada nešto trebate, nešto slično kao 'Dragi, hoćeš li kupiti mlijeko?'

Ako gunđanje i siktanje zamijene normalne razgovore, a lijepim riječima više nema mjesta, nervoza i svađe imaju otvoren put. Što više pričajte sa svojim partnerom, razgovarajte što vas smeta i gdje leži problem. Normalan razgovor o problemima, bez vrijeđanja i vikanja, uvijek je dobro došao.

3. Međusobno se ugodno iznenadite
Na godišnjem odmoru niste birali vrijeme i mjesto za vođenje ljubavi. No, kod kuće je sasvim drugačija priča; skoro da sat možete namjestiti po svome rutinskom seksu. Vodite ljubav nakon večere, prije spavanja, sve u žurbi kako ne biste ujutro bili pospani.

Seksolozi savjetuju da razbijete rutinu te da jedan dan namjestite budilicu deset minuta prije i bacite se na jedan 'na brzaka' prije posla.

4. Promijenite mjesto vođenja ljubavi
Nakon što ste na odmoru vodili ljubav na plaži, u kadi, na bazenu, itd, krevet vam se čini tako dosadan?

Najjednostavniji savjet vam je da krenete u prirodu te se sakrijete od očiju znatiželjnika i prepustite nježnostima. Ili, zašto ne biste na jednu večer unajmili sobu u hotelu?

5. Ne idite stalno uobičajenim putem
Puno parova padne u zamku rutine, odnosno nauče način na koji svog partnera dovedu do vrhunca, i onda ga se drže kao 'pijan plota'.

Ne morate poduzimati drastične mjere i raditi stvari koje vam nisu ugodne. Ali možda neka poza iz Kama Sutre vašem seksualnom životu da vjetar u leđa. Seksi igrače ili erotično donje rublje predigru mogu učiniti nezaboravnom.

6. Čuvajte svoju privatnost
Možda pranje zubi dok se on tušira, spavanje u starim gaćama i ne zatvaranje vrata od WC-a govore da ste se zbližili, no negativno utječu na seksualni život.

Seksolozi savjetuju da ne pretjerujte s golotinjom, odnosno, da se ne šećete po stanu goli nakon tuširanja već da te prizore ostavite za posebne događaje. Naime, ako vas partner previše vidi golu, ostavljate mu vrlo malo mjesta za fantazije.

7. Uložite u seksi izgled
Velika je promjena kada nakon bikinija, vrućih hlačica i večernjih haljina uskočite u toplu široku trenirku i tenisice. Uložite malo u svoj seksi izgled i kada niste na ljetovanju.

izvor. zadovoljna.hr