7 dana, 7 načina do najboljeg seksa ikad!

1. dan: Za početak malo slatkog...

Čokolada je odlična za vaš seksualni život. Žene koje su jele čokoladu svaki dan (ali ne više od tri kockice) imale su viši libido, lakše su se napalile i bile zadovoljnije svojim seksualnim životom od žena koje nisu uživale u ovom slatkom zadovoljstvu, otkriveno je u jednom talijanskom istraživanju iz 2006. godine. Pojedite nekoliko kockica tamne čokolade sa što većim postotkom kakaa svaki dan - to će pomoći vašem seksualnom životu, ali i zdravlju vašeg srca.

2. dan: Radite Kegelove vježbe.

Poboljšajte svoje vaginalno zdravlje i seksualnu uzbuđenost uz pomoć Kegelovih vježbi. To je najbolji način da poboljšate svoj vaginalni tonus, pojačate kvalitetu orgazma i dovedete prokrvljenost u cijelo područje zdjelice.

Kegelove vježbe izvode kontroliranim stezanjem i opuštanjem pubokoksigealnih mišića (to su oni koje upotrijebite kada želite zaustaviti mokrenje). Vježbe možete raditi ponavljajućim stezanjem - serija od pet stezanja, uz ponavljanje serije po tri puta, te minutnu pauzu između serija i to primjerice dva puta na dan. Drugi način je da stegnete mišiće, držite tri sekunde i opustite. Napravite jednake tri serije po pet ponavljanja. Prilikom prakticiranja vježbi, dišite normalno i nemojte stezati bilo koje druge mišiće. Preporučljivo je da mijenjate obrazac stezanja mišića, odnosno da mijenjate intenzitet i frekvenciju ponavljanja

Kegelove vježbe možete raditi i za vrijeme seksa - tako ćete seksu dati novu dimenziju osjeta i za njega i za vas.

3. dan: Naprosto to radite.

Recite "da" seksu češće (krenite već večeras). Osjetit ćete veću povezanost s partnerom, zbog čega ćete dalje htjeti još više seksa. Istraživanja pokazuju da velika većina žena počne uživati u seksu jednom kada se "uhvate posla" iako im se prije možda nije dalo. Zato što češće pristanite ili inicirajte seks.

4. dan: Smijte se.

Smijeh je, vjerovali ili ne, odlična predigra za koju nije potreban nikakav trud. Nekoliko istraživanja je pokazalo da smijeh aktivira prednji režanju mozgu koji je povezan s emocijama. On blago povišava krvni tlak i rad srca također, oponašajući tako znakove uzbuđenja, a to znaći da ste spremni za bolji seks. Pokušajte pogledati smiješan film ili seriju sa svojim dragim prije spavanja. Nakon toga ugasite televizor i svjetla...

5. dan: Posjetite Triumph, Skiny, Schiesser, Palmers...

I kupite si neko lijepo, kvalitetno donje rublje. Odaberite nešto seksi. Osjećat će te se potpuno drugačije znajući da na sebi, ispod svoje uobičajene odjeće, imate seksi čipkaste gaćice i grudnjak. Iščekivanje njegove reakcije na vaš novi kompletić će vas držati na stalnom malom plamenu.

6. dan: Ponovo otkrijte klitoris.

Za žene je veoma uobičajeno da ne mogu doživjeti orgazam samo kroz penetraciju. Vi orgazam možete osjećati u vagini ili po cijelom tijelu, ali generalno sve počinje od klitorisa. Fokusirajte se na njegovu stimulaciju za vrijeme predigre, ali i za vrijeme spolnog odnosa. Neka vas on dodiruje ili to činite sama, a možete si pomoći i s malim vibratorom.

7. dan: Maštajte, solo ili zajedno.

Žene koje maštaju imaju ispunjeniji i bogatiji seksualni život. U stvari, žene koje su imale submisivne ili domina maštarije imale su pozitivniji stav prema seksu, osjećale su se manje krivo po pitanju seksa (ne biste vjerojvali koliko žena se osjeća krivo radi svojih želja i maštarija) i bile su otvorenije novim seksualnim iskustvima. Nemojte se sramiti - što god vas privlačilo, podijelite to s partnerom. Ako vam je potrebna pomoć ili inspiracija, nabavite erotsku knjigu ili film i saznajte kud će vas odvesti vlastita mašta.

Izvor: zena.hr