VIDEO  Vruća domaća MILF selekcija!

ljepotice, žene

Portal idesh.net se potrudio da izabere top 5 najboljih komada, ili kulturno rečeno, najprivlačnijih gospođa u najboljim godinama. Izbor se odnosi za područje bivše države i sudeći po njihovom izboru, nisu puno pogriješili i zaista vrijedi pogledati koga su sve svrstali u ovu kategoriju. Na listi se nalaze:

Bernarda Marovf,

Ana Sasso

Anica Dobra

Suzana Mančić

Mira Furlan

1.Bernarda Marovf

Te davne 1983. godine, mlada Slovenka zavladala je muškim srcima (i drugim organima) cijele bivše Juge postavši Miss. Bernarda, fina i elegantna ljepotica, onaj tip Slovenke kakvu svi sanjamo.

Odmah nakon izbora, i polufinala na izboru za Miss svijeta gdje pobrala titulu Miss fotogeničnosti, Bernarda se otarasila suvišne obleke u legendarnom fotosešnu za još legendarniji Start (tko ne zna što je Start: pitati tatu). Te duplerice se i danas sa sjetom, odsutnim pogledom i laganim smiješkom na licu prisjećaju sretnici koji su ju imali prilike iskusiti iz prve (druge ili treće) ruke.

Na ovu listu ulazi zato jer i danas izgleda prokleti seksi, u što smo se mogli uvjeriti prije nekoliko godina kada je snimala reklamu za VIP.

2.Ana Sasso

Mnogima je ključna riječ: "Pipi!" sasvim dovoljna da se vrate u mladost i ponovno prožive svoje prve erotske fantazije s Anom Sasso i mokrom bijelom majicom (odnosno, onime što se ispod nazire) u glavnim ulogama. Mlada Splićanka je "đuskajući" u toj reklami "uđuskala" u povijest. Reklami je prethodio izbor za Miss Jugoslavije 1982. godine.

Hot mama Ana Sasso sada ima 46 godina, a prije par godina potvrdila je da njezine zanosne obline postoje u nekom drugom vremensko – prostornom univerzumu. Fotka govori tisuću riječi.

3.Anica Dobra

Iz iste generacije (očito je 63. vrlo kvalitetna berba) stigla je i Anica Dobra. Njezino prezime je ujedno i naš komentar, možda s pokojim samoglasnikom više i vjerojatno sufiksom "pre". Iako nije bila smatrana seks bombom, Anica je privlačila svojim "slatkica iz knjižnice" izgledom, ali je povremenim golišavim scenama (njemački film "Igrač") golicala našu erotsku fantaziju. Za razliku od prethodno navedenih, ljepota nije njezin glavni adut.

Bit ćemo slobodni i reći su Anici godine donijele puno dobroga, pa sada gotovo izgleda bolje nego ikada.

 

4.Suzana Mančić

Loto djevojka donosila je milijune dinara u neke, a nemirne snove u druge domove bivše Juge. Može li se reći da je Suzana Mančić bila prva punokrvna seks bomba ovih prostora? Ipak, njezino prvo javno pojavljivanje nije bilo na telki. Prethodila je glazbena "karijera" u koju je krenula s 18 godina i to pjesmom "Ogledalce, ogledalce…". Ne ogledalce, nego milijuni muškaraca potvrdili su da je tih godina najljepša bila upravo ona.

Danas Suzana ima 54 godine, a ponovno proživljava slavu što može zahvaliti činjenici da su joj u dvije godine "procurila" čak dva privatna porno snimka (posramila je i Severinu), a tu "pala" je i duplerica u Playboyu.

5.Mira Furlan

Iako nismo baš padali u trans na spomen Mire Furlan, mora joj se priznati da je uvijek bila sexy. Naravno, nije bilo naodmet to što se u filmovima nerijetko pojavljivala "ležernije" (raz)odjevena predstavljajući nam svoje "dvije prijateljice".

Nećemo u to zašto i kako, devedesetih je Mira je napustila domovinu, samo da bi ju preko bare zadesio velik uspjeh u SciFi seriji Babilon 5, a možete ju gledati i u Lostu. Danas ima 55 godina, hottnes polako blijedi, ali još uvijek zaslužuje da se nađe na ovoj listi.

www.idesh.net