FOTO  Oproštaj od sunca, mora i plaža

ljepotice
... već posvetile poslovnim obvezama.

Haljina ili kupaći

Zanosna Mostarka Tea Bošković, koja će se uskoro preseliti u hrvatsku prijestonicu, sunčane dane provodi u Dubrovniku, i to, sudeći prema objavama na Instagramu, s novim dečkom.

Na njene fotografije, bilo da je u haljini ili u kupaćem kostimu, malo tko ostane ravnodušan, a lijepa Tea ne libi se pokazati svoje atribute.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković, nakon kratkog boravka u Beogradu, pobjegla je u topli Split, gdje je spojila ugodno s korisnim. Osim uživanja, napravila je i fotošuting za brend koji proizvodi farmerice, a time se pohvalila na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj pozira na stijenama, Hana je napisala:

- Tko kaže da se trudom i radom ne možeš popeti na najviše vrhove sudbine? Vjerujem u sebe i znam da mogu, što mi još treba? Malo sreće.

Hrvatska glumica i redateljica Jelena Veljača u posljednje vrijeme itekako je naporno radila na novom TV ostvarenju "Pogrešan čovjek", čiju režiju potpisuje. Uoči premijere serije u Zagrebu prije dva dana, Veljača je iskoristila vikend za odmor u Dalmaciji, koji joj je, kako je sama napisala na društvenim mrežama, trebao.

- Kad imaš prijatelje i kremu za sunčanje, imaš sve - napisala je Veljača ispod jedne od fotografija koje je objavila na Instagramu.

Njena prijateljica i suradnica na posljednjem projektu, glumica Bojana Gregorić-Vejzović nije bila te sreće. Bojana je na moru bila sredinom prošlog mjeseca, ali se na zagrebačkoj premijeri serije pojavila svježa i odmorna te zablistala u bordo haljini.

Savršena linija

Za Katarinu Grujić, srbijansku pjevačicu, koju su u posljednje vrijeme često povezivali s nogometašom Ognjenom Vranješom, ljeto definitivno nije gotovo. Rujanske dane provodi na Crnogorskom primorju, na jednoj od budvanskih plaža. Seksepilna Katarinu pokazala je u kupaćem kostimu savršenu liniju i svoje isklesano tijelo, na kojem joj mnoge kolegice sigurno zavide.

Natašin editorijal

Nataša Borozan, Mostarka sa milanskom adresom, odmarala se krajem kolovoza na plažama Crne Gore, ali i u Sardiniji, a sada je zauzeta poslovnim obvezama. Već je u Napulju snimila editorijale i fotošutinge za novu kampanju, mada nije precizirala o čemu je riječ. Borozan je najpoznatija po suradnji s vrhunskim svjetskim dizajnerom Michaelom Krosom.

Promjena sredine

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić vrijedno priprema povratak na modnu scenu. Protekli vikend ipak je provela u srbijanskoj prijestonici, gdje je pobjegla od svakodnevnih obveza i uživala u privremenoj promjeni sredine.

S druge strane, hrvatska violončelistica Ana Rucner spojila je, također, ugodno s korisnim. Dane provodi na Braču upijajući miris mora i svježine. Osim toga, imala je i nastup na otvorenom, na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku.